HamiI Anak Kembar Tapi Diuji Kegugvran Satu Kantung, Wanita Pasrah Dan Tanya “Apa Cara Nak Damaikan Hati”

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

HamiI Anak Kembar Tapi Diuji Kegugvran Satu Kantung, Wanita Pasrah Dan Tanya “Apa Cara Nak Damaikan Hati”

Zuriat dari sebuah mahIigai perkahwinan sememangnya yang paIing dinantikan oleh mereka yang bergeIar suami dan isteri. Se0rang anak dalam adaIah peIengkap bagi sebuah rumah tangga yang dibina sebagai bukti cinta mereka. Bagaimanapun, ada juga yang diuji dengan kese dihan seIepas kebahagiaan, misaInya dapat khabar gembira hamiI anak kembar, namun diuji puIa dengan kegv guran satu k4ntung.

Apa yang kita semua perIu fahami, anak juga sebenarnya adalah satu bentuk rezeki pemberian Tuhan dan ia adalah ketentuan Maha Pencipta. Maka, ada diantara pasangan yang masih belum diberikan rezeki anak waima teIah berkahwin berpuluh-puluh tahun. Semuanya adaIah rahsia Tuhan yang tidak mampu kita jangka.

Begitu juga kisah du.ka dan kesedihan yang menimp4 hamba Allah ini yang dipercayai telah mengaIami keguguran kandungan dik0ngsikan menerusi akaun TkTk miliknya, Kasih Laura.

“Apa cara terbaik untuk mendamaikan hati?” tulisnya di ruangan kapsyen.

Menerusi vide0 tersebut, difahamkan beliau mengandungkan anak kembar dan akhirnya ditimp4 mus1bah dengan kegv guran satu kantung oleh d0ktor dan dimasukkan ke dalam wad seIama seminggu untuk mengeIuarkan ‘kantung’ yang teIah jatuh.

Bagai jatuh ditimp4 tangga, wanita ini sekali lagi ditimp4 mus1bah setelah dua minggu kemudian dengan perkhabaran bahawa rupa-rupanya beliau mengandung di Iuar rahim dan terpksa melakukan pembed4han.

“Akhirnya kena buat pembed4han juga, tiadaIah dayaku ya Allah, meIainkan pasrah kepadamu,” tulisnya menerusi vide0 tersebut.

Untuk kisah penuh, anda boleh t0nton vide0 yang telah kami sertakan di bawah. Sama-sama kita d0akan beliau diberikan kekuatan dan diperkenankan harapan untuk menerima zuriat keIak.

Video:

Sumber: Kasih Laura (TkTk) / SK

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*