Anzalna Mahu Bantu Rider Gend0ng Anak, Banyak Barang Baby Nak Bagi

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Anzalna Mahu Bantu Rider Gend0ng Anak, Banyak Barang Baby Nak Bagi

Sik4p prihatin ditunjukkan pelak0n, Anzalna Nasir sekali lagi mencv ri tumpuan apabila berhasrat ingin membantu se0rang penghantar makanan yang mencari rezeki sambil menggend0ng anaknya.

Menerusi satu perk0ngsian InstaStory, Anzalna atau nama penuhnya Nur Anzalna Md Nasir mahu menghuIurkan sumbangan dari segi keperIuan bayi sekiranya anak rider tersebut adalah lelaki.

Anzalna berkata, pelbagai barangan bayi yang b0leh disumbangkan apatah lagi dia sememangnya memiliki dua cahaya mata lelaki bernama M0hamad Eidrees dan M0hamad Emirhan.

“Anak abang (rider) ni lelaki ke? Kalau lelaki, b0leh datang ke rumah Anzalna.. banyak barang-barang bayi nak bagi kat dia,” tulis pelak0n berusia 34 tahun itu.

Sementara itu, pelak0n drama Dendam Aur0ra itu turut meIuahkan penghargaan kepada pend4kwah selebriti Ebit Lew yang segera tampil membantu selepas kisah rider berkenaan tuIar di me dia s0si al.

“Hanya Allah yang dapat membaIas jasa Ebit Lew. Rezeki abang ni dapat mot0r baru,” kata Anzalna.

Hari ini, Ebit menghadiahkan sebuah mot0sikal baharu kepada bapa tiga anak itu selain memintanya mencari peng4suh supaya bayi digend0ng tidak perlu dibawa sekali ketika keIuar bekerja.

Sebak tengok video tu1ar

“Seb4k bila lihat vide0 adik ni bawa anaknya sambil kerja menghantar makanan. Mot0r pinjam dengan mertua. Isteri kerja butik baju. Duit tak cukup. Menang1s je masa jumpa tadi. Terharu dapat berjumpa.

“Saya hadiahkan m0tor baru untuknya dan minta adik ni cari pengasuh untuk anaknya. Nanti saya akan bantu bayar buIanan pengasuh. Ulang kali abang ni ucap terima kasih,” k0ngsi Ebit.

M0ga hidupnya dipermudahkan

Kisah lelaki yang juga bapa tiga anak itu mengundang se.bak ramai selepas se0rang pengguna aplikasi TkTk, @abamskhai melihat kesungguhan ‘rider’ tersebut di Jalan Chan Sow Lin, Kuala Lumpur sebelum bertanya lebih lanjut mengenai situasi sebenar.

Usung anak umur setahun

Kasih sayang ayah

Sumber: Instgram Anzalna Nasir , Fbk & Instgram Ebit Lew , TkTk @abamskhai / ohmymedia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*