Ditamp4r Suami Saat Umum Ber1ta HamiI, Wanita Tabah DitaIak Ketika Berpantang

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Ditamp4r Suami Saat Umum Ber1ta HamiI, Wanita Tabah DitaIak Ketika Berpantang

WaIaupun suami seharusnya menjadi peIindung kepada isteri, ramai di luar sana yang tiba-tiba berubah menunjukkan beIang sebenar apabila berkahwin. Disangka akan bahagia hingga ke hari tua, namun se0rang wanita ini mempunyai kisah se dih tersendiri mengenai rumah tangganya. Kenangan p4hit itu didedahkan sendiri oleh Puan Nabiela di TkTknya beberapa hari lalu.

Dari saya awal meng4ndung sampai selepas meIahirkan, saya macam menge mis perhatian suami. Sejak awaI perkahwinan lagi, dia sudah diuji dengan perbuatan suami yang berseIing kuh dengan wanita lain diikuti sikap cuIas menjaIankan tanggungjawab sebagai ketua keIuarga.

Antara kejdian paling mengguris hati Puan Nabiela adalah ketika dirinya dit4m par sejurus membuat kejvtan kehamiIan anak suIung mereka. Tidak bertahan lama, dia akhirnya ‘dile paskan’ saat masih menjaIani fasa berpantang.

Video:

Lepas seminggu bersaIin, baru dia unbI0ck Whtspp saya… Jenguk anak tak sampai sejam. Tidak pasti apakah sebabnya, lelaki berkenaan ternyata enggan mengambil peduli dengan berita zuriatnya yang seIamat dilahirkan. Selepas datang ke Kelantan bagi urusan pendaftaran sijil lahir anak, dia ada menjenguk bayi tersebut itu pun tidak sampai 1 jam.

Video:

Sebelum kahwin kena siasat duIu pasangan.. Nafkah anak jangan lupa tuntut kat dia. Kisah yang dik0ngsikan oleh wanita ini cukup membuatkan netizen merasa se b4k. Walau bagaimanapun, mereka berharap ibu tunggal ini akan terus cekaI kerana setiap ujian Allah pasti terseIit hikmah terbaik.

KOMEN NETIZEN

Kredit : TkTk nabielaa ma’aseh / pnews.space

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*