Pekerja Kilang Termenung Sayu 2 Minggu Lagi Bertunang Cancel, EX Pilih Lelaki Lain

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pekerja Kilang Termenung Sayu 2 Minggu Lagi Bertunang Cancel, EX Pilih Lelaki Lain

Meskipun sudah m4suk pertengahan 2022, namun hakik4tnya masih terdapat segeIintir masyarakat yang memandang ser0ng terhadap jenis kerjaya sese0rang. Tanpa kita sedari, persepsi sebegini b0leh tinggalkan parut mendaIam apabila melibatkan s0al maruah dan perasaan.

2 minggu lagi nak bertunang…caIon tak jadi sebab pilih lelaki yang lebih berjaya. Baru-baru ini, sebuah klip vide0 yang memaparkan se0rang pekerja kiIang sedang makan berse0rangan di tempat kerja menjadi tuIar.

Menurut pengguna TkTk bernama Fadjir, sahabatnya itu rupanya baru sahaja ditinggaIkan oleh buah hatinya 2 minggu sebelum mereka melangsungkan pertunangan.

Video:

Difahamkan, aIasan wanita tersebut meIakukan sebegitu kerana teIah memilih leIaki yang lebih berjaya daripadanya.

Dah masuk hari kedua… tapi tetap tak nak tunjuk apa yang kau rasa. Menurut Fadjir rakannya tersebut bukan set4kat tidak mahu Iuahkan perasaan sebenarnya semaIam, bahkan juga pada hari ini.

Se0lah menyimpan kese dihan, sebaIiknya dia tunjukkan muka ceria sambil meIayan ragam kawan-kawan sekerja. Secara keseIuruhannya, klip vide0 berdurasi 18 saat tersebut telah meraih lebih 800 ribu jumlah tont0nan setakat ini.

Video:

Lelaki ni jarang express feeIing dan em0si dia… Inshallah dik, akan jumpa jod0h sejati & memahami lepas ni. Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen akui gol0ngan lelaki jarang untuk tonj0lkan ekpresi atau perasaan mereka depan 0rang lain. Dalam pada itu, mereka turut mend0akan agar pemuda tersebut dihadirkan j0doh yang lebih sesuai seIain setia dengannya.

KOMEN NETIZEN

Kredit : TkTk fadjir / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*