Motosikal Dib0nceng Bersama Keluarga Dirempvh Kereta. Adik Firna M3ninggaI, “Hanya 6 Tahvn Denganmu Syg..”

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Motosikal Dib0nceng Bersama Keluarga Dirempvh Kereta. Adik Firna M3ninggaI, “Hanya 6 Tahvn Denganmu Syg..”

Kota Bahru : Seorang kanak kanak perempuan berusia 6 tahun ma.ut bila motosikal yang dinaiki 4 sekeluarga dirmpvh sebuah kereta dalam keja dian KemaIangan di jalan PengkaIan Nangka Semalam.

Mgsa Nur Firna Syazlina Afizal,6, menaiki motosikal bersama Ayah, ibu dan seorang lagi adiknya dirmpvh sebuah kereta yang dipercayai hiIang kawaIan menyebabkan dia m4 vt.

Ayah ibu serta adiknya ced3 ra dalam keja dian itu, manakala ibu mgsa yang dikenali dengan nama rosnani dipercayai masih beIum sedarkan diri akibat kemaIa ngan itu dan kini dirwat di Hspital HRPZII.

Apa yang berlaku sungguh memiIukan kepada keluarga peniaga satay ini. Nur Firna merupakan anak kedua pasangan suami isteri Afizal dan Rosnani yang mempunyai 3 orang cahayamata termasuk arwh.

Keluarga ini berasal di Kg Tok Betek Banggol PCB sekarang menyewa di Pengkalan Chepa dan menjalankan perniagaan satay.

Pemerg1an adik Nur Firna turut dikongsi oleh Masjid Ismail Putra Banggol yang turut slmpati atas keluarga ini atas kehiIangan anak tersayang.

Punca sebenar kejadian kini dalam siasatan pihak berwajib. Motosikal keluarga ini r0sak te ruk manakala kereta rmuk dibahagian hadapan.

Jnazah adik Nur Firna akan dikebu mikan 9.30 pagi hari ini diTanah Perkubv ran Tok Dokang, semoga keluarga ini tabah kehiIangan anak kedua tersayang. moga anak syurga ini tenang disana. Al fatihah.

Sumber: irdk

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*