L3mas Ketika Mandi Bersama Rakan Alif Ditemukan Di Sungai Lag0ng, Syurga Tmpatmu Nak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

L3mas Ketika Mandi Bersama Rakan Alif Ditemukan Di Sungai Lag0ng, “Syurga Tmpatmu Nak”

Gombak: Keseronokan lima remaja lelaki bermandi-manda di Sungai Lagong di Taman Rimba Bukit Lagong, Selayang, di sini, bertvkar trg3di apabila seorang daripada mereka I3mas, hari ini.

Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Selangor Norazam Khamis berkata, pihaknya menerima panggilan kecem4san berhubung kejadian itu 2.25 petang tadi.

“Seramai lapan angg0ta bersama dua jntera dari BaIai Bomba dan Penyelamat (BBP) Selayang dikejarkan ke loka si keja dian.

“Sebaik tiba, kami dimaklumkan seorang remaja lelaki, Muhamad Alif Nasir Alias berusia 17 tahun Iemas ketika mandi di Sungai Lagong,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Norazam berkata, bomba berjaya menemukam mgsa 3.15 petang tadi menerusi ope rasi mencari dan menyelamat (OP SAR) yang dilakukan di sungai berkenaan.

“Mgsa ditemui dalam keadaan tldak sedarkan diri sebelum disahkan mning gaI du nia oleh pasukan perubatan Kementerian Kesihatan (KKM).

“My4t mgsa diserahkan kepada poIis untuk tindakan lanjut,” katanya.

Al fatihah

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*