Dj Lin Mohon Doa Orang Ramai, Kedua BeIah Kaki Ibu Kini Makin Tervk

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Dj Lin Mohon Doa Orang Ramai, Kedua BeIah Kaki Ibu Kini Makin Tervk

Penyampai radi0 p0pular yang juga Pengurus Besar Suria FM, DJ Lin menceritakan keadaan terkini ibunya, maIah turut mem0hon 0rang ramai untuk mend0akan agar berlaku keaj4iban dan kesembuhan buat ibunya yang kini dimasukkan ke w4d di Hspital Sultan Ismail, Johor Bahru.

“Jaga Mak Kat Wad 10A”

Menerusi hantaran di Instagram, DJ Lin dilihat memuatnaik video ibunya yang sedang terIantar di katil h0spital dan berk0ngsi keadaan terkini ibunya.

“Di H0spital Sultan Ismail (HSI) Johor Bahru jaga mak kat Wad 10a. Harini mak tid0 dari pukul 1 petang sampai sekarang dah kat pukul 8.30 malam dia tak bangun-bangun. Kenapa agaknya ek.”-Kata DJ Lin

Kaki Ibu MengaIami Leb4m Yang Tervk

Tambahnya lagi, DJ Lin turut menceritakan bahawa kedua-dua beIah kaki ibunya juga kini mengaIami Iebam yang te ruk, malah dar4h meresap keIuar apabila dilap dengan tisu basah.

“Kaki kiri kanan Iebam te ruk, bila lap dengan tisu basah meresap dar4h keIuar. Doakan Mak Lin diberi keaj4iban dan kesembuhan hendaknya ”- Kata DJ Lin

 

Peminat Dan Rakan Artis Titip D0a

Ruangan k0men penyampai radi0 Suria FM ini dibanjiri dengan ruangan k0men para peminat dan artis seperti Faradhiya dan Feeya Iskandar yang menitipkan doa buat ibunya agar diberikan kesembuhan dengan cepat.

“Ya Allah berikanlah kesembuhan dan kesihatan yang baik kepada Mak Kak Lin. Semoga dipermudahkan segaIa urusan Mak 🤲🏻.”-Faradhiya

“Sem0ga diberikan kesembuhan..”-Feeya Iskandar

“Sem0ga dipermudahkan semuanya kak. InsyaAllah m0ga diberi kesembuhan.”

“Sem0ga mak DJ Kak Lin diberi kesembuhan, ya Allah sedih teng0k.”

Sama-sama kita doakan agar ibu DJ Lin diberikan kesembuhan dengan cepat…

Sumber:Murai.my / tehtarikkaw

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*