Suami M3ninggaI, lsteri Dan Anak Ceder4 Ketika PuIang Hadiri Majlis Perkahwinan. ‘Jvmpa Di Syurga Abg..’

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Suami M3ninggaI, lsteri Dan Anak Ceder4 Ketika PuIang Hadiri Majlis Perkahwinan. ‘Jvmpa Di Syurga Abg..’

KEMAMAN: Seorang lelaki m4 vt manakala isteri dan dua anak perempuannya ced3 ra dalam kemaIa ngan meli batkan kende raan pacuan empat roda dan Proton Iswara.

Na has berlaku di kilometer 113, Jalan Jerangau-Jabor berhampiran Kampung Padang Ku.bu, kira-kira jam 8 malam pada Jumaat.

Mgsa bersama keluarga dikatakan dalam perjalanan pulang ke bandar Kuantan, Pahang selepas menghadiri majlis perkahwinan di Kampung Wakaf Tapai di Marang.

Setiba di loka si keja dian, kereta jenis Proton Iswara yang dipandu mgsa dipercayai hiIang kawaIan sebelum memasuki laluan bertntangan.

Pada masa sama kenderaan pacuan empat roda jenis Toyota Hilux yang dipandu seorang lelaki berusia 43 tahun gagaI mengeIak lalu meIang gar kereta mgsa.

Ketua Zon Dua, Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Terengganu, Azman Alias berkata, pihaknya menerima panggilan kece masan pada jam 8.18 malam.

Sepasukan anggota dan pegawai dari Balai Bomba dan PenyeIamat (BBP) Al-Muktafi Billah Shah digerakkan ke loka si keja dian.

Mgsa, Mazlan Daud, 55, disahkan mening gal dvnia di lokasi kejadian aki bat keced3 raan prah di bahagian dada.

Isterinya Siti Mahanon Sh.Ibrahim, 51, ptah kaki kanan dan dua anak mereka berusia 12 dan 23 tahun ced3 ra ringan.

Myat mgsa diserahkan kepada poIis untuk dibawa ke Hspital Kemaman bagi tindakan lanjut.

Mngsa yang ced3 ra dihantar ke hspital sama untuk rwatan.

Sumber: astr0

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*