Suami lsteri M3n1nggaI, 4WD J4tvh G4vng K3maI4ngan Di LPT.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Suami lsteri M3n1nggaI, 4WD J4tvh G4vng K3maI4ngan Di LPT.

Kuantan: Dua m4 vt manakala dua lagi ced3 ra selepas pacuan empat roda yang dinaiki terb4 bas di Kilometer 192.6 Lebuhraya Pantai Timur (LPT) menghala ke Kuala Lumpur, di sini, hari ini.

Mngsa yang m4 vt ialah Abd Talib Akob, 73, dan Fuziah Mohd Marzuki, 62, yang masing-masing dari Taman Muhibbah, Jerantut.

Dua yang selamat dan mengalami keced3 raan ialah Muhamad Taufik Abd Talib, 34, dan Noor Syafiyana Ahmad Sobri, 32.

Pegawai Perhubungan Awam Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Pahang, Zulfadli Zakaria berkata, seramai 13 pegawai dan anggota BaIai Bomba dan Penyelamat Taman Tas, di sini, bersama dua jntera berge.gas ke tempat kejadian sebaik menerima panggilan pada jam 5.29 petang.

Katanya, berdasarkan Iapo ran, kemaIa ngan membabitkan sebuah pacuan empat roda jenis Mitsubishi Triton yang terba bas dan jtuh ke dalam ga vng sedaIam tiga meter.

“KemaIa ngan menyebabkan dua penumpang mning gaI dvnia di tempat kejadian manakala dua lagi mengalami keced3 raan,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Beliau berkata, myt diserahkan kepada poIis manakala dua lagi menerima rwatan.

Salam tkziah dan al fatihah.

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*