‘Trgedi BerkeIah..’ Fatihah Dan Adik Serta Sepupunya Ditemukan Iem4s Di Lata Changkah.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Trgedi BerkeIah..’ Fatihah Dan Adik Serta Sepupunya Ditemukan Iem4s Di Lata Changkah.

Permaisuri: Dua beradik antara tiga sekeluarga yang ditemukan Iemas selepas berkelah di air trjun Lata Changkah Ulu Seladang di sini, hari ini.

Kejadian yang berlaku kira-kira 2.30 petang meng0rb4nkan Syaridatul Nurfatihah Mohd D3ra, 28, dan adiknya, Syariatul Noor Safiqa, 26, serta sepupu mereka, Siti Aishah Mazalan, 19.

Selain itu, kakak sulung kepada dua beradik iaitu Sariatu Syafira, 32, juga hampir Ie mas ketika cuba menyeIamatkan ahli keluarganya yang lain termasuk seorang sepupunya yang berusia 13 tahun.

Ketua PoIis Daerah Setiu Deputi Superintendan Afandi Hussin berkata, kejadian dikatakan berlaku ketika seorang daripada mgsa tergeIincir lalu terjtuh.

Beliau berkata, seorang daripada mgsa menarik dua lagi mngsa yang lain sebelum ahli keluarga yang berada di lokasi kejadian cuba menyeIamatkan mereka.

“Kesemua mngsa berjaya diseIamatkan ahli keluarga dan penduduk kampung sebelum dibawa ke Hspital Setiu namun disahkan mninggaI dunia,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Afandi mengi.ngatkan ramai untuk lebih berhati-hati dan sentiasa peka pada keseIamatan ketika melakukan aktiviti di air.

salam tkziah, al fatihah.

sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*