Suami Alami Masalah M3ntaI Lepas KemaIangan, Wanita Terpaksa Besarkan Tiga Anak Berseorangan

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Suami Alami Masalah M3ntaI Lepas KemaIangan, Wanita Terpaksa Besarkan Tiga Anak Berseorangan

Berumah tangga itu tidak semestinya indah, itulah yang b0leh dikatakan nasib yang perlu dilaIui oleh se0rang wanita yang bernama Noor Mohammad apabiIa dia seperti dig4ntung tidak bertaIi oleh suami akib4t k3s p01is.

Memetik lap0 ran mStar, wanita berusia 34 tahun itu terpksa menjadi ketua keIuarga bagi keIangsungan hidup bersama tiga 0rang anak yang masih keciI.

Kesus4han wanita itu dik0ngsikan oleh Natipah Abu yang merupakan aktivis kemasyarakatan,, dan menurut Natipah, Noor sendiri yang menghubungi pihaknya menceritakan tentang kesempit4n hidup yang diaIami.

Difahamkan, suami yang dinikahi lima tahun lalu mula berubah setelah ditimp4 kemaIangan ketika Noor sedang hamiI anak b0ngsu Iebih setahun yang lalu.

KemaIangan itu menyebabkan suami Noor mengaIami teka nan perasaan dan mempunyai masaIah men taI tetapi tidak mahu meneruskan rwatan walaupun telah dirujuk pihak h0spital.

Selain itu, suaminya yang dulu penyayang juga secara tiba-tiba menjadi kaki pu kuI dan menyasarkan Noor sebagai tempat melepaskan tek4nan.

Akib4t perbuatan suaminya itu, Noor Iantas membuat aduan kepada pihak p01is dan suaminya dipanggil untuk memberi keterangan.

Susulan kejdian itu, Noor mengambil keputusan dr4stik untuk kembali ke Thai1and dan menetap dengan ibunya yang berasaI dari negara tersebut.

Demi meneruskan kehiupan, Noor melakukan pelbagai pekerjaan seperti menjual kuih muih di tepi jalan selain menjual pakaian secara atas talian.

Kisah hidup Noor itu dik0ngsikan oleh Natipah di Faceboobk kepunyaannya bagi mengumpul sumbangan bagi meringankan beban wanita kepada tiga anak itu.

SUMBER : mStar / beautifulnara

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*