Luahan Anak Wanita HamiI 7 BuIan Ditmbak Undang S3bak.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Luahan Anak Wanita HamiI 7 BuIan Ditmbak Undang S3bak.

Berita tentang k3s tmb4k meIibatkan se0rang wanita hamiI 7 bulan yang menjadi mgsa telah menyentuh hati ramai pihak. Mana tid4knya, Allahyarham Farrah Emirah Mazlan, 26 ditemui daIam keadaan terbaring di dalam kereta dengan kesan tmb4 kan di bahagian pe rut kiri.

Dia yang juga se0rang ibu tung gaI selepas berpis4h dengan bekas suami pada Februari lalu menjaga 3 0rang anak yang berusia 3 hingga 10 tahun.

“Saya tak tahu kenapa 0rang tu tem b4k mami”

Dalam lap0 ran dari Harian Metro, anak sulung allahyarham, Mohamad Mustaqim Darwish Mustafa, 10 meIuahkan rasa hib4 kehiIangan ibu tersayang kepada pihak me dia sewaktu ditemui di Tanah Perkv buran Islam Kampung Bechah Kelubi, Chet0k.

Sekarang saya dah tiada mami (ibu), saya sangat se dih lagi pun adik masih kecil.

“Saya tak tahu kenapa ‘0rang itu’ boleh t3m b4k mami yang sangat saya sayang, lagipun mami 0rang baik,” luahnya.

Pesan nasi g0reng sebelum ibu keIuar

Tambahnya lagi, dia sangat terke jut dan hanya mampu melihat jn4 zah ibunya yang kaku apabila dibawa puIang selepas keIuar pada Jumaat malam.

Dia turut menceritakan yang semp4t mengirim nasi g0reng kepada ibu sebelum wanita itu keIuar untuk berurut.

“Saya hanya tahu mami mening gaI dunia selepas dibawa ke l0ka si kejdian petang semalam, saya lihat ibu kaku di sebalik tingk4p kereta.”

“Kali terakhir kami berjumpa Jumaat malam lalu sebelum mami keluar, malah saya sempat mengirim nasi g0reng untuk dimakan jika dia pulang, namun tidak kes4mpaian,” katanya.

Jn4zah selamat dikebvmikan

Menjengah ke Fbk ahli keIuarga arwh, bapa saudaranya yang menggunakan nama akaun Are Long PM II telah memuat naik beberapa gambar sewaktu upacara pengebvmian jn4zah.

Dalam kapsyen yang disertakan, dia berd0a supaya allahyarham ditempatkan daIam kaIangan orang beriman dan mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi mengirimkan al-Fatihah serta prihatin dengan nasib menimp4 anak buahnya.

Terdahulu, beri ta mela p0rkan yang se0rang wanita hamil 7 bulan telah ditemui mening gaI du nia dengan kesan tem b4kan di perut di Kampung Teresek, Repek, Pasir Mas.

SusuIan daripada itu, pihak p0lis telah men4han se0rang lelaki bekerja sebagai buruh berusia 40 tahun bagi membantu sia sa tan berhubung kejdian tersebut.

Sumber: Harian Metro (Syaherah Mustafa), Fbk Are Long PM II, kredit foto Lin Adameisha / OMM

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*