‘Pergimu Ketika Mencari Rezeki..’ Syafiq Farhan MeninggaI Terc4mpak Di Bahu Jalan.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Pergimu Ketika Mencari Rezeki..’ Syafiq Farhan MeninggaI Terc4mpak Di Bahu Jalan.

Gombak: Penjawat awam mninggaI dunia selepas motosikal ditvnggangnya terba bas dan tercmpak di bahu jalan di Jalan Sungai Tua-Ulu Yam dari arah Batang Kali menghala ke Sungai Tua, dekat sini, semalam.

Dalam kejadian jam 7.50 pagi itu, malngsa, Muhammad Syafiq Farhan Mohd Sufiee, 29, disahkan mning gaI dunia di lokasi keja dian aki bat prah di kepa la.

Ketua PoIis Daerah Gombak Asisten Komisioner Zainal Mohamed Mohamed berkata, s1asatan awal mendapati mgsa menunggang motosikal Honda Wave bersendirian dari arah Batang Kali menghala ke tempat kerja di Kuala Lumpur.

“Sebaik tiba di lokasi kejadian, motosikal ditunggang mgsa hiIang kawaIan sebelum terbab as menyebabkannya terjtuh serta tercmpak di atas bahu jalan di sebelah kiri.

“Aki bat kemaIa ngan itu, mgsa mengalami kecede raan truk pada bahagian kepala dan disahkan mning gaI dunia oleh pasukan perubatan dari Hspital Selayang yang berada di loka si keja dian,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Zainal berkata, myat mngsa dibawa ke Jabatan Perubatan F0ren sik Hspital Selayang untuk pr0ses bdah s1a sat.

“KemaIangan itu mengaki batkan motosikal mgsa r0sak di bahagian kiri depan hingga belakang.

“K3s itu disia sat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

“Orang ramai yang mempunyai makIumat berhubung kejadian itu diminta menghubungi pegawai penyi asat trafik, lnspektor Mohd Shaifuddin Mohd Nordi talian 0176645812 untuk tindakan lanjut,” katanya.

Sumber: hm / dbongkar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*