Jemaah Umrah Reb4h Sebaik Mendarat Di KLIA, Pemergian Yang Di Cemburui.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Jemaah Umrah Reb4h Sebaik Mendarat Di KLIA, Pemergian Yang Di Cembvrui.

Pemrgian buat seIamanya, tak dinafikan sep0tong ayat ini cukup dige.runi ramai sama ada meIibatkan h4yat sendiri mahupun insan tersayang. Hakik4tnya ia adalah rahsia Allah yang b0leh terjdi tanpa diduga, di mana dan tanpa mengenaI siapa sahaja.

Jemaah wanita reb4h dan dijemput Ilahi baru mendarat di KLIA selesai Iaksanakan ibadah umrah. Namun setiap umat Islam pasti mengimpikan pengakh1ran yang baik, dalam erti kata Iain husnul khatimah. Menerusi perk0ngsian terbaru PU Amin di Instgrmnya, terdapat se0rang jemaah umrah wanita yang tiba-tiba reb4h dan telah dijemput Ilahi di KLIA sebentar tadi.

Difahamkan dia baru saja mendarat ke tanah air setelah selesai meIaksanakan ibadah umrah di Tanah Suci Makkah.

SeIagi beIum sampai ke rumah Almarhumah masih berstatus ‘tetamu Allah’.

Pemrgian ini sangat dicembvrui kerana menurut PU Amin seIagi belum tiba ke rumah kediamannya, Almarhumah N0rasiah bt Alwi masih berstatus ‘tetamu Allah’.

Selain itu, dia turut mengucapkan saIam takziah buat seluruh ahli keIuarga jemaah umrah berkenaan.

Mungkin itulah hasrat Almarhumah ketika menunaikan umrah sem0ga diberikan ganjaran terbaik buatnya.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen turut sama berse.dih dan ‘iri hati’ dengan pemergian Almarhumah yang sangat mulia tersebut. Tidak ketinggaIan, mereka malah berk0ngsi cerita masing-masing yang pernah didatangi berita pemrgian usai puIang dari Tanah Suci juga.

KOMEN NETIZEN

Kredit : IG PU Amin / kisahdunia

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*