Nelayan Hampir M4vt Terc3kik Ikan Puyu, Ikan Tiba-Tiba Melompat Keluar Dari Air Masuk Ke Mulut

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Nelayan Hampir M4vt Terc3kik Ikan Puyu, Ikan Tiba-Tiba Melompat Keluar Dari Air Masuk Ke Mulut

Malang tak berbau! Itulah ungkapan paling sesuai menggambarkan detik cem4s yang dilalui seorang nelayan ini yang hampir m4 vt selepas seekor ikan puyu secara tiba-tiba melompat keluar dari air dan terus masuk ke mulutnya.

Tercekik ikan puyu

Memetik lap0ran Mirr0r UK, insiden tersebut dipercayai berlaku di ThInd dan ketika kejadian, nelayan terbabit sedang memancing ikan di satu lokasi menggunakan tempuling. Ketika sedang menghirup udara, tiba-tiba seekor ikan puyu melompat keluar dari air dan terus masuk ke mulut serta kerongkongnya.

Ikan puyu terbabit dipercayai tersangkut dan cuba keluar semula dari rongga hidung mgsa namun gagal. Orang ramai mula p4nik selepas melihat keadaan mgsa yang tercungap-cungap sambil memegang kerongkongnya.

M4ngsa kemudian segera dikej4rkan ke hospital dan hasil imbasan X-ray menunjukkan terdapat seekor ikan puyu bersirip ta jam sepanjang lima inci tersekat di kerongkong mgsa.

Pasukan perubatan segera melakukan pembeda han kecil ke atas mangsa dan akhirnya mereka berjaya mengeluarkan ikan puyu tersebut. Bagaimanapun, tekak mgsa dila por mengalami kecede raan p4 rah dan kerosakan kr0nik aki bat ‘terhi ris’ dengan ketaja man dan kekerasan sirip ikan tersebut.

Sumber: Mirror UK

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*