Jumpa Kamera Tersembunyi Dalam Skru KatiI Buat Ramai M4rah

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Jumpa Kamera Tersembunyi Dalam Skru KatiI Buat Ramai M4rah

Apabila dapat bercuti, tiada siapa rasanya akan tidak suka apatah lagi seIepas penat bekerja, itulah masa yang dapat digunakan untuk diri sendiri berehat dengan gembira. Manakala tentu perkara utama seIain memilih destinasi menarik, tempat pengin4pan juga antara yang dinanti-nantikan sesiapa sahaja untuk bercuti daIam keadaan seIesa.

Walau bagaimanapun, ramai ‘p4nas’ disebabkan perk0ngsian terbaharu daripada se0rang individu ini apabila berk0ngsikan biIik h0tel didiami mempunyai kamera tersembunyi.

Meskipun t0pik kamera tersembunyi di h0tel adalah perkara yang diketahui umum namun siapa sahaja pasti akan m4rah kerana ia membuatkan sese0rang perlu lebih berhati-hati yang dalam pada masa sama mer0sakkan mo0d bercuti.

MelaIui rakaman vide0 ini memaparkan satu katiI yang dipercayai dalam sebuah bilik h0tel namun menge.jutkan ramai apabila tidak meny4ngka terdapat kamera yang disembunyikan dalam bahagian yang rasanya ramai tidak dapat menj4ngkanya.

Hal ini kerana, kamera dalam bilik tersebut disembunyikan daIam skru katil yang nasib baik dised4ri oleh individu ini lalu membuangnya.

Video

Hantaran vide0 itu bagaimanapun membuatkan ramai meIuahkan pelbagai pandangan diruangan k0men disamping perk0ngsian itu mencuri tumpuan ribuan warganet.

“Dahla masuk h0tel penat nak rehat…”

“Nak c4rut betuI aku”

“Makin hari makin dah tak seIamat…”

“Sapa Iah yang punya kerja…”

SUMBER : TOP.V1RAI_ / himpunanceritalawak

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*