‘Selamat Jalan Anakku Izham..’ Pelajar Tlngkatan Lima M3ninggaI Dalam K3m4Iangan.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

‘Selamat Jalan Anakku Izham..’ Pelajar Tlngkatan Lima M3ninggaI Dalam K3m4Iangan.

Yan: Pelajar tingkatan lima ma vt selepas motosikal ditvnggang berI4nggar dengan sebuah lagi motosikal lain di Jalan Sungai Limau Luar di sini, malam tadi.

Mgsa yang mning gaI dunia adalah Muhammad Izham Md Yuro, 17, berasal dari Sungai Limau, Alor Setar.

Penvnggang sebuah lagi motosikal, Mohd Sobri Shafiai, 29, dari Kampung Baru Nami, Sik, prah.

Ketua PoIis Daerah Yan, Deputi Superintendan Shahnaz Akhtar Haji berkata, pihaknya menerima Iap0ran berhubung kemaIa ngan itu pada 11 malam.

Beliau berkata, s1asa tan mendapati, pelajar terbabit yang menunggang Honda EX-5 dan seorang lagi penunggang Yamaha 135 LC dari arah sama iaitu Guar Chempedak ke Alor Setar.

“Sebaik tiba di tempat kejdian, kemaIa ngan dipercayai berlaku apabila motosikal remaja terbabit meIang gar belakang Yamaha 135 LC.

“Ak1bat dari perIang garan itu, penvnggang Yamaha 135 LC, prah dan dihantar ke Hspital Sultanah Bahiyah (HSB) di Alor Setar dengan menaiki ambvIans, manakala remaja lelaki itu m.aut di tempat kejadian,” katanya ketika dihubungi hari ini.

My4t mgsa dihantar ke Unit F0rensik Hspital Yan untuk tujuan bdah s1a sat bagi mendapatkan punca kem4t1an.

Shahnaz berkata, s1asa tan lanjut masih dijalankan dan k3s dis1a sat di bawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam tkziah, al fatihah

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*