Pekerja KiIang M3ninggaI Dir3mpvh Pemandu M4buk. ‘Sungguh Tr4gisnya P4merg1anmu Izad..’

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pekerja KiIang M3ninggaI Dir3mpvh Pemandu M4buk. ‘Sungguh Tr4gisnya P4merg1anmu Izad..’

Bentong: Pekerja kilang ma vt dirmpuh seorang pemandu pacvan empat roda yang dipercayai mbuk dalam kemaIa ngan di Kilometer 4 Jalan Bentong menghala Raub di sini, semalam.

Mgsa, Muhammad Nor Izad Abdul Karim, 22, disahkan mning gaI dvnia ketika menerima rwatan di Hspital Bentong.

Ketua PoIis Daerah Bentong Superintendan Zaiham Mohd Kahar berkata, pihaknya menerima Iapo ran kejadian 10.15 malam.

“S1asa tan poIis mendapati kende raan pacvan empat roda dipandu lelaki berusia 65 tahun yang dalam perjalanan dari arah Raub menghala ke Bentong masuk ke laluan berten tangan lalu meIang gar motosikal ditunggang mgsa.

“S1asa tan poIis juga mengesy4 ki pemandu terbabit di bawah pengaruh aIk0 hol. Lelaki itu dit4 han untuk s1asa tan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Zaiham berkata, sspek dir3 man tujuh hari bermula hari ini sehingga 8 Jun depan dan k3s disia sat mengikut Sksyen 44(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Beliau meminta orang awam yang melihat kejadian itu supaya tampil membantu s1asa tan.

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*