Haji Khalid M3ninggaI Dir3mpvh Ketika Berbasikal S3ndirian. ‘Perginya Jemaah Setia Subuh..’

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Haji Khalid M3ninggaI Dir3mpvh Ketika Berbasikal S3ndirian. ‘Perginya Jemaah Setia Subuh..’

SEREMBAN – Se0rang wrga emas yang sedang menvnggang basikaI m4 vt dirmpvh sebuah kereta Perodua Axia dalam kemaIa ngan di Jalan Temiang-Pantai atau dikenali ‘New Zealand Malaysia’ di sini awal pagi tadi.

Ketua PoIis Daerah Nilai, Superintan Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, dalam kejdian pada jam 8.30 pagi itu, mngsa dikenali sebagai Khalid Mohd. Isa, 72, mengaIami keced3 raan di kepaIa dan dis4hkan mninggaI dunia di tempat kejdian.

“KemaI4 ngan dipercayai berIaku apabila sebuah kereta jenis Perodua Axia yang dipandu se0rang wanita berusia 26 tahun dari Jalan Pantai menghaIa ke Kajang, Selangor telah hiI4ng kawaIan dan terb4bas.

“Kenderaan tersebut kemudiannya meI4nggar sebuah basikal yang ditunggang se0rang lelaki berusia 72 tahun di bahu kiri jalan,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Mohd. Fazley berkata, akib4t kemaIa ngan itu, penunggang basikal mengaIami keced3 raan di kepaIa dan disahkan mninggaI dunia di tempat kejdian bagaimanapun pemandu kereta tidak mengaIami sebarang keced3 raan.

Beliau berkata, pihak poIis mem0hon 0rang ramai yang menyaksikan kejdian supaya menghubungi Pegawai Penyia sat Trafik Ibu Pejabat PoIis Daerah Nilai, lnspektor Nor Fadzilah Mohd Zainuddin di talian 016-2895801 bagi membantu s1asa tan.

Sumber: KOSMO! ONLINE / dbongkar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*