Angg0ta T3ntera, Miswadi Bin Punadi MeninggaI Dvnia DiIanggar L0ri

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Angg0ta T3ntera, Miswadi Bin Punadi MeninggaI Dvnia DiIanggar L0ri

TAMPIN – Se0rang angg0ta tentera m4ut dipercayai terbabit dalam kejdian Ianggar lari di Jalan Bukit R0kan menghaIa ke Jelai, di sini pada pukul 9.30 pagi tadi.

Ketua P0lis Daerah Tampin, Superintendan Anuwal Ab. Wahab berkata, mngsa, Miswadi Punadi, 42, yang menvnggang mot0sikal dis4hkan men1nggaI dunia oleh pasukan par4m3d1k yang tiba di l0ka si kejdian.

Menurutnya, kenderaan yang terba bit dalam kejdian itu adalah sebuah lori.

“Berdasarkan siasa tan, mngsa dalam perjalanan dari arah Bukit R0kan menghala ke Jelai. Apabila sampai di satu selek0h mot0sikalnya bertem bung dengan sebuah kenderaan dari arah bertent4ngan.

“Aki bat kemaIa ngan itu, mgsa yang p4 rah dis4hkan mening gal dvnia. Myat dihantar ke Hospital Tampin untuk dibe dah sia sat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Orang ramai yang mempunyai maklumat diminta tampil ke Balai PoIis Trafik Daerah Tampin atau menghubungi talian 06-4412502 atau 06-4431999 (Bilik Gerakan IPD Tampin) bagi membantu siasa tan.

Luahan Adik Mgsa

MariIah sama2 kita sedekahkan Alfatihah buat abang sulung kAMI, MISWADI BIN PUNADI. Sem0ga d permudahkan urusannye es0k

Ya Allah Ya Rabb… ampunilah abang sulung kami, MISWADI BIN PUNADI.. rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kem4 tiannya, lapangkanlah kv burnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggaInya. Sem0ga arwh di tempatkan bersama 0rang2 yang beriman..

Salam takziah. Al-fatihah.

Sem0ga Allah terima segala amalan arwh dan mengangkat darjatnya disisi Allah, Sem0ga pemergian arwh menjadi kerehatan sebenar dari urusan dv nia, Sem0ga dilindungi dari s3ks4 kv bur dan sem0ga r0h arwh ditempatkan dikaIangan para s0lehah,

Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad. Amiin Amiin Amiin..

Ucapan Takziah Kem4 tian

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kem4.tiannya, lapangkanlah kv burnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggaInya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwh di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman…. Aaamiin Ya Robbal Aalamiin..

Sumber Kosmo / belumbalik

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*