“Mohon Maaf Kalau Perlahan”- Wanita HamiI Tampal Nota Di Belakang. Semoga Tiada Yang Hon Akak Ni

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Mohon Maaf Kalau Perlahan”- Wanita HamiI Tampal Nota Di Belakang. Semoga Tiada Yang Hon Akak Ni

TvIar di me dia s0si al sebuah rakaman memaparkan se0rang penunggang mot0sikal wanita yang meletakkan n0ta ‘unik’ di beIakang badannya ketika melalui sebuah jalan di Indnsia.

Rakaman yang dik0ngsikan di aplikasi TkTk milik pengguna bernama Azhar Kamal itu memaparkan se0rang wanita sedang menunggang mot0sikal di jalan raya.

Lebih tertarik, dalam rakaman itu jelas keIihatan satu keping n0ta dengan tulisan dilekatkan di beIakang wanita yang menaiki mot0sikal tersebut. N0ta itu bertulis, ‘moh0n maaf jika perIahan, saya sedang hamiI’. N0ta itu secara tidak langsung menarik perhatian pengguna jalan raya lain yang memuji inisiatif wanita tersebut.

‘Moh0n maaf jika perIahan, saya sedang hamil’

Semangat ya Bu. Sem0ga apa yang Ibu kerjakan menjadi bar0kah keluarga, sehat selalu buat Ibu dan sem0ga b4yi yang di kandungan keIak menjadi anak soleh & solehah.

Perk0ngsian rakaman yang berdurasi 21 saat itu telah meraih 40 ribu tanda suka dan 538 ribu tont0nan ketika artikei ini ditulis.

Vide0:

Jangan siapa berani h0n dia, aw4s!

Di ruangan k0men, rata-rata warganet memberi pujian kepada wanita tersebut walaupun hamiI tetapi tetap bekerja keras demi keluarga. Ramai juga turut tersen.tuh melihat wanita hamiI itu memberitahu keadaannya.

Sumber: azharkamal2010 / news452online

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*