Ibu S3bak Impian Anak SeIfie Dengan Pemvngut S4mpah Tercapai Dulu Perhati Dari Jauh

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Ibu S3bak Impian Anak SeIfie Dengan Pemvngut S4mpah Tercapai Dulu Perhati Dari Jauh

Tugas sebagai pekerja kebersihan bukanIah sesuatu yang mudah. Insan-insan ini sanggup berdepan dengan kek0toran dan b4u bu.suk, bahkan adakala dip4ndang rendah oleh segeIintir masyarakat. Hakik4tnya, peranan mereka amat penting dalam menjamin kesejahteraan dan wajar diberi penghargaan atas peng0rbanan tersebut.

Bila anak terlaIu minat dengan l0ri s4mpah… setiap kali tu dia ajak jumpa abang ni.

Berdasarkan sebuah vide0 dimuat naik di TkTk, se0rang ibu bernama Ejya Rahim berk0ngsi minat anaknya terhadap pekerja pembersihan. Ujar wanita itu, kanak-kanak tersebut sering berasa teruja tatkala terdengar bunyi l0ri s4mpah di kawasan kediaman mereka.

Bahkan, putera tunggaInya berkenaan sanggup turun dari kereta semata-mata untuk selfie bersama sambil ditemani adik perempuan dan bapa.

Video:

Dia kata besar nanti nak kerja kutip s4mpah macam abang ni

Ternyata, haj4t untuk bergambar telah disimpan sejak sekian lama. Namun mereka hanya mampu memerhati dari kejauhan kerana t4kut permintaan tersebut akan dit0lak.

Selain itu, Eyja juga mendedahkan bahawa anaknya amat hargai insan yang menjaga kebersihan sehinggakan ada impian untuk mempunyai pekerjaan sama ketika dewasa keIak.

Wanita itu turut berterima kasih akan kesudian pekerja berkenaan dalam menunaikan hasrat anak-anak tersayang.

Video

Thank y0u sebab ajar anak tak rendahkan pekerjaan mulia ini… didikan mak ayah sangat hebat.

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata warganet berasa terharu dengan sifat si cilik yang menghargai pekerja kebersihan tersebut. Selain itu, mereka juga memuji didikan dari suami isteri berkenaan sehingga terIahirnya anak-anak yang hebat budi pekertinya.

Komen Netizen

Kredit: TkTk Eyja Rahim / virlnewsupdates

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*