Bapa Naqiu MeninggaI Dvnia, Selepas 2 Minggu Masuk lcu

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Bapa Naqiu MeninggaI Dvnia, Selepas 2 Minggu Masuk lcu

BAPA kepada penyanyi Naqiu menghembvskan nfas terakh1r pada pukul 6.05 pagi hari Ahad di H0spital Serdang, Selangor selepas hampir dua minggu dimasukkan ke unit rw4tan r4pi (ICU).

Berita s3dih itu dik0ngsi oleh Naqiu dalam satu perk0ngsian di laman Instgrm miliknya.

“Papa saya baru sahaja mening gaI dunia pukul 6.05 pagi tadi. Saya moh0n semua untuk sedek4hkan Al Fatihah buat papa.

“Papa terlalu penat, lama sangat sa.kit. Lepas ini papa berehatlah. Papa dah b0leh jumpa mama. M0ga suatu hari nanti kita semua akan bertemu,” ujarnya.

Bapa Naqiu aIami kompIikasi akib4t j4ng kitan cv1dl9.

Bapanya iaitu Mohd Najib sudah lama menghid4p peny4.kit ken cing manis dan dimasukan ke h0spital pada 16 Mei akib4t k0mpli kasi selepas terkena j4ngkitan cvdl9 beberapa hari sebelum sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Dalam temubual bersama mStar sebelum ini, Naqiu memaklumkan dia reda dengan segala ketentuan selepas bapanya dit1durkan akib4t penurunan 0ksigen dalam badan.

“Saya menjaga papa sejak dua tahun ini, saya melihat bagaimana dia berlawan dengan sa.kitnya,” jelasnya.

Sumber: MSTAR via Jutawan.bbn / media96times

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*