Wanita Ini Terkejvt, D4kwa Kucing Kesayangan Sedang Bvnting Ditemvi M4t1, Keempat-Empat Kaki Dip0tong

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Wanita Ini Terkejvt, D4kwa Kucing Kesayangan Sedang Bvnting Ditemvi M4t1, Keempat-Empat Kaki Dip0tong

Keke j4man kepda bin4tang seakan tiada n0ktah. Kadang ada sahaja berita yang kita terima tentang penga niayaan haiwan berIaku tidak kira dimana sahaja. Ada yang berIaku di dalam negara dan juga diIuar negara.

Ianya adalah sesuatu yang mesti dibendung kerana haiwan juga adalah makh Iuk yang hidup dimuka bumi ini. Entah apa yang tidak kena, penga n1ayaan terhadap haiwan sentiasa berIaku dan bagaikan tiada nokt4hnya.

Tiada apa yang mampu digambarkan 0leh pemilik yang kehiI4ngan haiwan kesayangan mereka, apatah lagi ia sudah pun diangg4p sebagai ahIi keIuarga sendiri.

Sama seperti yang dialami oleh pengguna Twter ini yang mend4kwa kehiI4ngan kucingnya dalam keadaan menye d1hkan. Menerusi perk0ngsian Salina, dia kesaI dengan perbuatan indiv1du yang menyebabkan kem4 tian kucing kesayangannya.

Harini kucing sendiri kena

Lebih menye d1hkan, kaki kucingnya yang sedang bunt1ng itu turut dip0 tong sehingga pu tvs. Menceritakan detik kejd1an itu, Salina yang sedang berada di pejabat terkevt setelah mendapat panggiIan yang menyatakan bahawa kucingnya telah m4 ti.

Namun, aIangkah luIuh hatinya kerana kucing itu bukan m4 ti dalam keadaan biasa tetapi dengan cara yang sangat ke j4m. Salina juga telah melap0rkan kejdian itu kepada pihak p0 lis bagi mendapatkan keadiIan buat kucingnya.

Sumber : imuslimnetwork

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*