Pemuda C3m4s Ul4r Melekat Di B0nt0t Ketika Bvang Air Besar

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pemuda C3m4s Ul4r Melekat Di B0nt0t Ketika Bvang Air Besar

MAL4NG tidak berbau. Begitulah kisah pemuda ini yang dig1git seekor ul4r sawa batik ketika sedang membuang air besar di kediamannya di Selayang, Selangor pada 28 Mac lalu.

Kisah melibatkan Sabri Tazali, 28, ini tular selepas dia berkongs1 pengalaman menerusi laman Twter pada Ahad tengah hari.

Bercakap kepada mStar, dia yang senang disapa Sabri sempat memperincikan semula keja dian itu yang dianggap sebagai detik m4lang dalam hidupnya.

“Saya s4kit pervt, ketika itu saya sedang buang air besar dalam tandas. Saya ni jenis main telefon, dekat 15 minit main game. Masa tu saya tengah duduk, tiba-tiba ada seekor ular terk4m di bahagian pvnggvng.

“Saya ingatkan biawak, sebab belakang rumah selalu ada biawak. Bila saya bangun, ul4r masih melekat di pvnggung. Saya terus tarik ul4r itu dan camp4k ke dinding. Tiba-tiba saya jadi p4nik nak buka pintu, saya tumbuk pintu sampai pec.ah.

“Tapi sejujurnya tak rasa s4kit. Saya cuma nak tahu ular jenis apa je. Bila dah Ggle baru saya tahu yang ia ular jenis tak baha ya. Cuma t4kut ia membelit. Nasib baik saya yang kena, ris4u kalau keja dian tu berlaku pada mak atau anak-anak saudara saya,” imbasnya.

Ular tersebut dit4ngkap oleh Bomba selepas ditemui di dalam tandas di kediaman Sabri. Menurut Sabri, dia turut menghubungi Bomba untuk men4ngkap ul4r tersebut sebelum bergegas ke Hospital Selayang untuk menerima rawatan.

Traum4 dengan kejadian itu, Sabri berkata dia terpaks4 menggunakan tndas masjid berdekatan selama dua minggu kerana masih terk3jut dengan apa yang berlaku.

“Selepas kejadian itu, saya terus cuci dan pakai kain pelikat ke hospital dengan isteri. Mujurlah hospital pun dekat dengan rumah. Mujur juga ular itu bukan jenis berbi s4, tapi doktor tetap bagi svntikan kan cing gigi kepada saya.

Ayah saya kata dah 40 tahun lebih duduk di kawasan perumahan teres tu, kali pertama berlaku keja dian macam ni.
SABRI

“Selepas dua minggu, saya periksa kawasan luk4, masih ada separuh gigi ul4r, ia terpatah mungkin sebab saya sent4p ul4r dengan kuat. Sejujurnya memang traum4 dengan kejadian itu.

“Dua minggu saya buang air besar di masjid belakang rumah. Lepas tu terpaks4 tu kar pintu tandas. Mangkuk tandas lama yang berwarna maroon juga sudah ditukar kepada yang putih.

“Ayah saya kata dah 40 tahun lebih duduk di kawasan perumahan teres tu, kali pertama berlaku kejadian macam ni, Sekarang memang saya ekstra hati-hati,” ujarnya lagi.

Sehingga kini, perk0ngsian Sabri di Twtr menerima 1,000 ulang kicau (retweet). Sabri ditemani isteri ketika menerima rawatan di Hospital Selayang.

Malah, ia turut dihujani pelbagai komen netizen yang rata-ratanya gerun dan bersimpat1 dengan kejadian yang berlaku. “Allahuakbar tak dapat bayangkan kalau kena kat yang fobi4 ul4r macam aku ni. Baca je dah ser4m.

“Sebab tu kalau kat public toilet atau even kat rumah sendiri, sebelum nak ‘memerut’ tu better flush dulu lepas tu sekejap-sekejap ‘usha’ lubang toilet.

“Bia dabnya ul.ar ni, dah la masuk jam ban orang dia pula yang gig1t,” tulis beberapa netizen.

Kredit: mstar

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*