Paras 0ksigen Menvrun, Bapa Naqiu Ditidvrkan Bersiap Sedia Sebarang Kemungkinan

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Paras 0ksigen Menvrun, Bapa Naqiu Ditidvrkan Bersiap Sedia Sebarang Kemungkinan

PENYANYI Naqiu berk0ngsi berita dvka memaklumkan bapanya terpksa ditidurkan di Hspital Serdang, Selang0r pada pagi Selasa selepas paras 0ksi gen menunjukkan penurunan.

Menurut Naqiu, bapanya iaitu Mohd Najib, 69, sudah lama menghid4p peny4.kit ken cing manis dan ini merupakan kaIi ketiga dimasukkan ke hspital berkenaan dalam temp0h sebuIan.

“Pada pertengahan puasa, papa dimasukkan ke h0spital tiga hari kerana masaIah kesihatan, kemudianya beberapa hari sebeIum raya sekali lagi papa menerima rw4tan aki b4t jngkitan Cvldl9.

“J4ngkitan tersebut menyebabkan dia mengaIami k0mpli kasi dalaman dan saya bawa ke h0spital berkenaan pada petang Isnin. Pukul 3 pagi dokt0r beritahu untuk tidurkan papa kerana p4ras 0ksi gen menurun,” katanya ketika dihubungi mStar.

Berk0ngsi perkembangan terkini, Naqiu memberitahu bapanya ditempatkan di Unit Rw4tan R4pi (lCU) untuk pemantauan d0ktor.

Saya reda dengan ketentuan ini namun masih berh4rap kesihatan papa akan kembali pulih seperti biasa – NAQIU PENYANYI

Melihat tahap kesihatan bapanya, Naqiu berkata dia bersedia dengan sebarang kemungkinan burvk yang bakaI berlaku. Bagaimanapun, dia masih meIetakkan harapan agar bapanya itu segera puIih seperti sedia kaIa.

“Saya menjaga papa sejak dua tahun ini, saya melihat bagaimana dia berIa wan dengan s4.kitnya. Apabila keadaan seperti ini berIaku pastinya perasaan saya risau dan bercampur-baur.

Naqiu berharap kesihatan bapa kembali pulih.

“Dokt0r telah maklumkan kepada kami untuk bersedia dengan segaIa kemungkinan yang berlaku. Saya reda dengan ketentuan ini namun masih berharap kesihatan papa kembali puIih seperti biasa,” ujarnya.

Sebelum itu, penyanyi Iagu Rindu Separuh Nya wa ini berk0ngsi mengenai perkara itu menerusi laman Instagram miliknya.

Dalam muat naik berkenaan, Naqiu mem0hon 0rang ramai mend0akan agar bapanya itu diberikan kesembuhan dan segera puIih dari peny4.kit.

“Saya m0hon jasa baik semua untuk mend0akan papa. M0ga segala dipermudahkan-Nya. Sem0ga ada doa dalam kaIangan kita yang diangkat oleh-Nya,” luahnya.

Sumber: MSTAR ONLINE / enews27

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*