“Kasih Seorang Ayah” – Kita Pulak Yang Seb4k Tengok Layanan Ustaz Pada Mukmin

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Kasih Seorang Ayah” – Kita Pulak Yang Seb4k Tengok Layanan Ustaz Pada Mukmin

Tidak din4fikan kasih se0rang ayah itu adalah tidak terniIai kerana se0rang ayah tidak pernah mengungkapkan peng0r banan beliau kepada anak-anaknya dan juga kasih sayangnya kepada mereka. Sebab itulah se0rang ayah sering kali disalah ertikan sebagai gar4ng dan tidak mesra.

Walaupun begitu, se0rang ayah tetap menyayangi anak-anaknya dan berusaha sedaya upaya untuk memastikan semua anak2 menjadi yang terbaik dalam hidup mereka walaupun mereka jarang berada bersama dan meIuangkan masa beraktiviti bersama anak2nya.

Sama juga seperti Ustaz Azhar Idrus (UAI) Penceramah terkenaI di malaysia yang juga mempunyai anak istimewa yang amat disayangi yang mesra dipanggil Mukmin, walaupun anak istimewa tetapi UAI sangat menyayangi dan terkini tu lar sebuah apabila UAI sedang menyuapkan makanan dengan penuh kasih sayang kepada mukmin.

Rakaman vide0 tersebut dilihat UAI yang sedang meluangkan masa untuk menjamu selera di sebuah rest0ran yang ditemani keluarga dan terlihat juga UAI yang sedang meIayan anak istimewanya sambil menyuap makanan kepadanya.

Menjengah ke ruangan k0men, ramai netizen yang bertanya siapakah anak istimewa itu kerana UAI jarang sekali memperkenaIkan keluarganya kepada umum.

Komen Netizen:

Sumber : Tktk araawatis via Jutawan / media96

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*