Tak Sempat Tunai Umrah Bersama Suami Men1nggaI lsteri P4rah, ‘Mulianya H4jat Terakhirmu..’

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Tak Sempat Tunai Umrah Bersama Suami Men1nggaI lsteri P4rah, ‘Mulianya H4jat Terakhirmu..’

MELAKA – Hasrat se0rang suami ingin menunaikan umrah bersama isteri tercinta tidak kes4mpaian apabila dia m4 vt dalam nh4s mot0sikal di Jalan Pa ya Ikan, di sini, hari ini.

Dalam kejdian kira-kira jam 1.45 petang itu, mgsa, Kamaruddin Karim, 57, yang menunggang mot0sikal jenis Honda Wave mningg4I dunia di l0kasi.

Isterinya, Linda Awal, 43, yang ikut memb0nceng terseIamat, namun mengaIami ptah tu Iang ru suk bahagian kanan dan dike jarkan ke Hspital Melaka.

Ketua Jabatan Si4sa tan Penguatkvasaan Trafik (JSPT) Melaka, Superintendan Amran@Mohamad Zaki Omar berkata, kem4Ia ngan berlaku ketika pasangan itu dalam perjalanan dari arah Duy0ng menghala ke Pa ya ikan.

“Setiba di tempat kejdian, mot0sikal ditunggangi mgsa teIah hiIang kawaIan dan terb4bas sendiri dipercayai berlaku atas unsur jalan bsah kerana cu4ca hujan.

“Mngsa terb4bas ke kiri jalan dan jtuh berdekatan kawasan rumput di tepi jalan,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Jelasnya, akib4t kem4Iangan itu, Kamaruddin yang merupakan kakitangan Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) mengaIami keced3 raan prah di kepala dan disahkan mning g4I dunia di tempat kejdian oleh pegawai perubatan.

Salam tkziah. Al fatihah

Sumber: KOSMO! ONLINE. / coretan

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*