Dijaga Dengan Penuh Kasih Sayang Lelaki Men4ngis ‘Teruk’ Sape Yang Tak Sed1h, Dari Kecik Sampai Besar Ada Bersama

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Dijaga Dengan Penuh Kasih Sayang Lelaki Men4ngis ‘Teruk’ Sape Yang Tak Sed1h, Dari Kecik Sampai Besar Ada Bersama

Bagi penggemar haiwan peliharaan bernama kucing, mereka semestinya sudah tahu bahawa hanya individu yang sayang dan ‘g1Ia’ kucing sahaja faham bila mereka melihat mana-mana kucing yang telah m4ti, lebih-lebih lagi dil4nggar kenderaan.

Vi ra1 di laman twtr apabila perkongsian daripada @rimaulah2615 mendapat perhatian netizen kerana lelaki ini mengalami kesedihan yang tervk bila mana kucing kesayangannya m4t1 di rumah.

Menurut lelaki itu, kucing itu sudah dibela selama 5 tahun sejak kecil sampai besar dan dia juga mengakui bahawa dia tidak pernah men4ngis seteruk itu.

Tambah sedih lagi apabila dia turut berkongsi video terakhir bersama Amy (kucing) yang selalu menunggunya ketika pulang kerja.

Amy sudah menjadi satu-satunya kucing yang dimandikan apabila nya wanya sudah tidak ada lagi dan jelasnya, dia akan datang menziarahi pusa ra Amy serta mena nam pokok di atas pusa ranya.

Kebanyakan netizen turut bersimpati dan memahami apa yang dirasai oleh pemuda tersebut. Sudah tentu banyak kenangan yang dilalui bersama kucing kesayangannya ini. Kami harap agar lelaki ini kuat untuk mengharungi hari-hari akan datang tanpa Amy.

Sumber : I Muslim Network

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*