11 Bulan Terindah Buat Mama B4by Danish Mikael M3n1nggaI Di Rumah P3ngasuh.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

11 Bulan Terindah Buat Mama B4by Danish Mikael M3n1nggaI Di Rumah P3ngasuh.

Kajang : Seorang bay1 lelaki Danish Mikael berusia 11 bulan ditemui tldak sedarkan diri di rumah pengasuhnya di Sungai Ramal Kajang pada Isnin.

Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, pihaknya telah menerima satu Iapo ran daripada pegawai perubatan Hspital Serdang yang memaklumkan mengenai lnsden tersebut.

Ibu mgsa telah membawa anaknya itu ke hspital berkenaan, bdah sia sat telah dijalankan pada hari ini, keputusannya adalah ‘pend1ng lab0 ratory anaIysis’ (punca kem4 tian masih menunggu analisa makmal), katanya dalam kenyataan pada Selasa.

Mohd Zaid berkata, pihaknya telah merakam keterangan pengasuh berkenaan bagi membantu siasatan.

Setakat ini, tiada sebarang tngka pan dilakukan, Sia satan masih diteruskan bagi mengetahui punca sebenar kem4 tian kanak-kanak tersebut, K3s disi4 sat di bawah Skyen 31(1)(a) Akta Kanak-kanak 2001, katanya.

Mohd Zaid memaklumkan orang ramai yang ada makIumat mengenai k3s itu boleh menghubungi mana-mana balai terdekat atau pegawai penyi4 sat k3s lnspktor Mohd Raziman Rasid di talian 019-4565502.

Salam tkziah, semoga keluarga bby Danish tabah atas kehiIangan anak tersayang dan didoakan moga dipermudahkan urusan keluarga untuk mengetahui punca sebenar kema tian mengjut anak tersayang.

Jnazah baby Danish Mikael selamat dikebv mikan di Tanah Perkburan Sungal Ramal Kajang. Al fatihah.

Sumber: themalaysianinsight

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*