Pelajar Sekolah Dig1Iis I0ri Dalam Perj4Ianan Ke Tempat Kerja Sambilan. “Sungguh Tr4g1s Pemergianmu Naufal.”

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pelajar Sekolah Dig1Iis I0ri Dalam Perj4Ianan Ke Tempat Kerja Sambilan. “Sungguh Tr4g1s Pemergianmu Naufal.”

KLANG – Seorang pelajar sekolah menengah m4 vt dalam keadaan me nya yat hati apabila bertmbung dengan sebuah kenderaan sebelum digi Iis lori dalam kejadian di Jalan Keretapi Lama, Kapar di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 5.50 petang, mgsa dikenali Naufal Danish Md. Nor, 17, turut meIec ur di bahagian kaki selepas terkena ap1 kesan daripada motosikal yang ditungganginya terba kar akibat keja dian tersebut.

Mgsa yang prah di perut disahkan mning gaI du nia di lokasi kejadian susulan kejadian tersebut.

Ketua Po Iis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner S. Vijaya Rao berkata, berdasarkan sia satan mendapati kemaIa ngan berlaku ketika mgsa dalam perjalanan ke tempat kerja sambilannya di sekitar daerah ini.

Katanya, mgsa yang menunggang motosikal Yamaha Lagenda 115Z kemudiannya cuba memot0ng lori di depannya yang dipandu lelaki berusia 41 tahun.

“Mgsa kemudianya bertmbung dengan kenderaan lain yang tidak dikenal pasti dari arah bertntangan sebelum bergeseI dan jtuh serta digi Iis lori tersebut.

“Akibat kemaIa ngan itu, motosikal mngsa terba kar keseluruhannya dan remaja itu yang meIe cur di kak1 diangkat orang awam ke bahu kiri jalan,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Jelas beliau, mgsa kemudiannya disahkan mning gaI du nia di lokasi kejadian dan orang ramai yang mempunyai makIumat diminta menghubungi pegawai penyia sat k3s, lnspek tor Surihan Samsudin di talian 013-2082327.

Ke.s dis.iasat mengikut Sksyen 41(1)Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: KONLINE

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*