Bapa 4 Anak D1d4kwa Bvnvh Isteri Pada Malam Raya Ini Hvkvman Yang Menanti

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Bapa 4 Anak D1d4kwa Bvnvh Isteri Pada Malam Raya Ini Hvkvman Yang Menanti

Seorang lelaki dihadapkan ke Mahka mah Majistret Kajang hari ini atas pertu du han membv nuh isterinya pada malam Aidilfitri, 1 Mei lalu di sebuah rumah di Taman Koperasi Maju Jaya antara pu kul 12 tengah malam hingga 3.30 pagi.

Memetik Kosmo! tiada pengakuan dire kodkan daripada tertu duh Mohd. Syawalludin Ismail, 38, selepas pertu duhan dibacakan terhadapnya di hadapan Mjstret Syahrul Sazly Md. Sain.

Pengakuan tidak dire kodkan berikutan kes bv nuh itu memperuntukkan hukv man gan tvng sampai m4 ti yang mana ia dibawah bidang kvasa Mahka mah Tinggi.

Mengikut pertu du han, mekanik yang juga bapa kepada empat anak itu did4kwa telah melakukan bv nuh dengan menyebabkan kem4 tian kepada Siti Nadirah Mohd. Nazul, 28 tahun.

Pertu dvhan dikemukakan mengikut Sksyen 302 Ka nun Kesks4an yang memperuntukkan hukv man gan tvng sampai m4 ti.

Video:

Tertu duh yang tidak diwakili peguam tidak dibenarkan ikat jamin dan mahka mah menetapkan 14 Jun ini untuk sebutan semula k3s dan lap0 ran ki mia.

Terdahulu, hangat diperkatakan mengenai seorang wanita dibv nuh suami selepas did4kwa mendedahkan kecvrangan lelaki tersebut di me dia sosi al.

Sumber: Kosmo & TkTk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*