Anak Tetamu Datang Beraya Mvsn4hkan Koleksi Harga Ratusan Ringgit Tuan Rumah K3cewa 

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Anak Tetamu Datang Beraya Mvsn4hkan Koleksi Harga Ratusan Ringgit Tuan Rumah K3cewa

Setiap kali hari raya, pasti kita tidak melepaskan peluang untuk ziarah menziarahi sanak saudara apatah lagi selepas dua tahun beraya dalam suasana pndmik.

Namun, buat mereka yang ada anak kecil penting untuk memantau pergerakan anak ketika beraya kerana bimbang merosakkan harta benda tuan rumah.

Seperti yang dikongsikan oleh seorang pemuda menggunakan nama @leng ini yang kesal apabila koleksi permainan patung figura dirosakkan oleh anak tetamu yang datang beraya ke rumahnya.

Menurut pemuda berkenaan, dia balik sahaja dari kerja namun melihat patung figura koleksinya sudah musnah dan rosak.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersimpati dengan apa yang menimpa pemuda itu apatah lagi difahamkan harga patung figura itu berharga ratusan ringgit.

Tidak kurang juga, ada yang memberikan pesanan kepada ibu bapa yang membawa anak-anak beraya supaya memerhatikan kelakuan anak mereka supaya perkara seperti ini tidak berlaku.

Dalam pada itu, ada netizen mengatakan jika berada di tempat pemuda itu pasti mereka akan meminta ibu bapa kepada kanak-kanak berkenaan untuk membayar ganti rugi sebagai pengajaran.

Sumber: TkTk & om

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*