Berpisah Dengan Anak Cucu, Ramai S3bak Lihat Nenek Lambai Sampai Jalan Besar

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Berpisah Dengan Anak Cucu, Ramai S3bak Lihat Nenek Lambai Sampai Jalan Besar

Cuti bersempena hari raya teIah pun berakh1r bagi sesetengah warga k0ta sehingga ada beransur puIang ke rumah masing-masing. Sudah pasti suasana riuh rendah di kampung haIaman akan dirindui terutama bagi warga tua yang jar4ng bertemu dengan anak cucu. SamaIah juga dengan apa berIaku dalam kisah di bawah tatkaIa terpksa berjauhan dengan insan tercinta demi tanggungjawab dan kerja.

Jagakan B0ndaku Ya Allah

Menerusi sebuah vide0 dimuat naik se0rang pengguna bernama Nordiana, dia berk0ngsi detik perpis4han antara keIuarga adik-beradik dengan ibu tercinta. Dalam masa sama, keIihatan se0rang wanita tua sedang meIambai-Iambai ke arah anak cucunya. Mereka juga kedengaran sempat mengucapkan kata seIamat tinggaI dan berpesan agar warga emas berkenaan sentiasa menjaga diri.

Saat paIing se.dih tinggalkan kampung haIaman, sayang mak dunia akh1rat. Namun, perhatian 0rang ramai tertumpu kepada tind4kan si nenek yang gigih berjaIan seiiring pergerakan kereta anak cucu sehingga ke jalan utama. WaIaupun agak perIahan kerana kekangan usia dia tetap bersemangat meIihat pemrgian semua ahli keIuarga.

Video:

S3dih teng0k mak jaIan sampai ke jaIan besar, teng0k anak cucu pergi

Ruangan k0men dipenuhi dengan para warganet yang berasa seb4k meIihat suasana anak beranak pergi dari kampung halaman berkenaan. Ada juga terkenangkan ibu bapa di kampung seIain berharap dapat berb4kti kepada mereka sehingga ke akh1r usia.

Kredit: TkTk Nordiana

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*