Tenanglah Kamu Di Sana, M3n1nggaI Dvnia Dalam Kereta. Delimawati Kehilangan Orang Yang Tersayang

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Tenanglah Kamu Di Sana, M3n1nggaI Dvnia Dalam Kereta. Delimawati Kehilangan Orang Yang Tersayang

Kuala Lumpur: Anak lelaki pelakon, Delimawati Ismail iaitu Zulfazli Jaafar ditemukan menng gal du nia dalam kereta, di tepi jalan di Saujana Putra, Kuala Langat, Selangor, petang semalam.

Delimawati ketika dihubungi berkata, menantunya memaklumkan anak lelakinya itu keluar berjumpa kawan.

“Dia beritahu isterinya nak keluar jumpa kawan, tapi apabila dihubungi dia tak jawab panggilan. Itu yang isterinya keluar cari dan tengok kereta ada di tepi jalan. Apabila isterinya periksa, dia sudah mening gal du nia dalam kereta,” katanya kepada Harian Metro.

Bagaimanapun, Delimawati tidak memaklumkan punca sebenar kema tian anaknya itu, sebaliknya hanya mengatakan anaknya mungkin tidur dalam kereta yang penghawa dingin dihidupkan.

Delimawati yang popular dengan watak Hntu Kak Limah berkata, jen4 zah anaknya dibawa ke Masjid Al-Amin, Taman Tenaga Puchong untuk disolatkan sebelum dikebv mikan.

Terdahulu, Delimawati berkongsi hantaran di Instgram berkenaan kema tian anaknya.

“Allahuakbar. Berat sungguh dugaan Kau berikan di hujung Ramadan ini. Kau jemput satu-satunya anak lelaki yang aku tinggal.

“Dengan anak-anaknya yang masih kecil. Pergilah sayang ibu reda. Semoga Allah menempatkan anak ibu di syurga.

“Ya Allah Kau lapangkan kv burnya anakku Zulfazli Jaffar. Cantikkanlah rumah barunya. Ibu ampunkan segala-galanya. Tenanglah kamu di sana. Tunggu ibu ya sayang. Ibu akan menyusul nanti,” katanya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*