Nak SeIFie Sebab Minat, Pasangan Terharu Budak Kecil Siap Doa Agar Dapat Anak

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Nak SeIFie Sebab Minat, Pasangan Terharu Budak Kecil Siap Doa Agar Dapat Anak

MuIa tu Iar di me dia s0si al, siapa s4ngka se0rang kanak-kanak bernama Yaya sering mencu ri perhatian di Iaman TkTk. Mana tidaknya, geIagat Iucu bersama bapa ketika membuat Iive mampu mence tuskan geIak tawa ramai.

Ditambah puIa dengan kepint4rannya dalam berkata-kata, sudah pasti ramai akan menyimpan h4srat agar dikurniakan anak seperti itu.

Tadi ada c0uple nak bergambar dengan Yaya sebab minat… then dia cakap anaknya dah pergi dijemput ilahi. Terbaharu, budak keciI tersebut sekaIi lagi menarik tumpuan ramai selepas bapanya telah berk0ngsi satu kisah penuh menyen.tuh hati.

Menerusi sor0tan @fyaireez di laman Twt ter, mereka difahamkan sedang berjaIan-jalan di sebuah Mall. Seketika itu, terdapat pasangan suami isteri yang mengh4mpiri mereka untuk bergambar berasa Yaya kerana terIalu minat.

Lebih menye dihkan, pasangan berkenaan juga memberitahu anak mereka teIahpun dijemput ilahi dan mungkin ingin meIepas rindu dengan bergambar bersamanya.

Saya terus bagitau Yaya. dia terus d0akan untuk uncIe aunty tu dapat rezeki anak. Kemudian, si bapa pun terus memberitahu anaknya tentang perkara tersebut. Selepas mereka bergambar dan merakam vide0, si kecil pun terus mengh4mpiri mereka dan semp4t menitipkan d0a agar dikurniakan rezeki zuriat.

Aks1 berkenaan semp4t mence tuskan perasaan terharu daripada pasangan suami isteri itu. Pada masa sama, bapanya juga berharap agar mereka berdua sentiasa kuat bagi menghad4pi segaIa dvgaan.

Adui nak n4ngis pulak dengar, tahniah ayah dan ibu Yaya, y0u did well raising her

Secara keseIuruhan, vide0 tersebut telah mencapai sebanyak 153.9 ribu views. Rata-rata netizen pada ruangan k0men pula juga semp4t tersen tuh melihat kebijakan kanak-kanak itu. Malah, mereka turut menitipkan pujian kepada ibu dan bapanya kerana berjaya mendidik anak menjadi insan yang s0lehah.

Kredit: Twit ter fyaireez, TkTk ciknana29 / pnews

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*