Duit Gaji Lesap Kongsi Akaun Bank Dengan BF, Wanita Nasihat Bercinta Jangan Sampai Jadi B0d0h

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Duit Gaji Lesap Kongsi Akaun Bank Dengan BF, Wanita Nasihat Bercinta Jangan Sampai Jadi B0d0h

Setiap pasangan yang bercinta pasti impikan hubu ngan yang dibina kekal hingga ke jen jang pela min. Namun, tiada siapa tahu apa akan terjadi di masa hadapan dan mungkin tiada jodoh antara mereka.

Baru-baru ini, tu lar video di me dia sosi al luahan seorang wanita yang mendak wa duit gajinya lesap dicu ri oleh be kas kekasihnya.

Menurut wanita itu, dia telah memberikan nombor akaun bank miliknya kepada bekas teman lelakinya itu dan nombor TAC juga menggunakan nombor telefon lelaki berkenaan.

Kata wanita itu lagi, dia sedih kerana tidak dapat membeli baju raya dan tidak menyangka be kas kekasihnya itu tergamak berbuat sedemikian.

Ujarnya, be kas kekasihnya itu sudah berkahwin dan mempunyai anak serta sudah berpakat dengan kakak mengenai kecu rian tersebut.

Be kas kekasihnya meminta kakaknya memberitahu kepada wanita itu bahawa dia mengambil wang berkenaan sebagai ganti rugi pembelian barang-barang ketika mereka bercinta dahulu.

Di akhir video itu, wanita itu berkata dia tidak menyalahkan be kas kekasihnya seorang kerana dia juga turut bersalah dalam hal tersebut.

Wanita itu turut menitipkan pesanan kepada wanita di luar sana jika bercinta jangan sampai jadi bo doh dan jangan menunjukkan berapa banyak yang ada dalam akaun simpanan untuk kebaikan.

Vi deo itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang meluahkan rasa marah dengan tindakan lelaki itu yang sesuka hati mengambil hak orang lain.

Tidak kurang juga ada yang menyalahkan wanita itu yang berkongsikan mengenai wang simpanan kepada kekasih sedangkan belum tentu akan berkahwin.

SUMBER: Twitter

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*