“Comelnya Terk4ngkang Tidur…” Kucing Dan Tuan Sama-Sama Tidur Terlentang

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

“Comelnya Terk4ngkang Tidur…” Kucing Dan Tuan Sama-Sama Tidur Terlentang

Mungkin ada yang tidak tahu, kebiasaanya haiwan peliharaan ini akan memgikut tingkah laku kita jika mereka sudah biasa dan selesa dengan kita. Ini mungkin juga disebabkan mereka selalu bersama kita jadi terikut-ikut kelakuan kita seharian.

Jika mengikut benda yang baik-baik itu tidak mengapa la tetapi jika mengikut kelakuan yang buruk memang tidak haruslah. Seperti situasi yang dikongsikan di aplikasi TkTk memgenai telatah seekor kucing yang tidur dengan gaya tidur yang sama dengan pemiliknya.

Ianya bukan sahaja kelihatan lawak dan lucu, malah ramai yang turut sama merasa ‘geram’ melihat kecomelan kedua-duanya yang tidur dengan gaya yang sama. Rakaman Video tersebut menjadi tu lar di aplikasi TkTk dengan meraih hampir sejuta tontonan setakat ini.

Dalam rakaman video itu, kelihatan seorang lelaki yang sedang tidur bersama-sama seekor kucing di bahagian da danya yang tidur sama gaya dengan pemiliknya. Video tersebut sempat dirakam apabila pemilik video ingin mengejutkan pemilik kucing itu daripada tidurnya.

Video:

Meninjau ke ruangan komen pula, netizen tergelak melihat gaya tidur mereka seperti kembar. Ada juga yang memberitahu biasanya kucing memang suka tidur dengan gaya seperti itu sekiranya mereka betul-betul selesa dengan keadaan sekitar.

Komen Netizen:

Sumber sinar vi ral

PERHATIAN : KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HIN44N ATAUPUN CAC14N.

Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Terima kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*