Peringatan Ter4khir Arw4h Buat Rakan, Tetaplah Solat Walau Kita Seorang Pend0sa

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Peringatan Ter4khir Arw4h Buat Rakan, Tetaplah Solat Walau Kita Seorang Pend0sa

MERSING – Se0rang pengawaI keseIamatan m4 vt seIepas kereta dipandu terb4bas meI4nggar tiang eIektrik di Jalan Tanjung Resang-Mersing hari ini.

Mgsa dikenali sebagai Nadiah Md Tahir, 32 tinggaI di Felda Tenggar0h Timur 1 mninggaI dunia di l0kasi kejdian selepas mengaIami ced3 ra prah.

Ketua Po lis Daerah Mersing, Superintendan Cyril Edrward Nuing berkata pihaknya menerima lap0 ran kejdian itu pada pukul 11.15 pagi.

Katanya, sia satan awaI mendapati ketika kejdian kereta berkenaan dipandu mngsa bersendirian dari Tanjung Resang menuju ke Bandar Mersing.

“Apabila sampai di Jalan Tanjung Resang Mersing kereta tersebut telah hiIang kawaIan dan terb4 bas meIang gar tiang eIektik.

“Aki b4t daripada kemaIa ngan itu pemandu mengaIami kec3 de raan pr4h di bahagian kep4Ia, b4dan dan dis4hkan mninggaI du nia di tempat kejdian oleh param3dik H0spital Mersing,”katanya ketika dihubungi hari ini.

Katanya, my4t mgsa telah di hantar ke foren sik H0spital Mersing untuk be dah sia sat dan k3s disia sat dibawah Sk syen 41(1) Akt4 Pengangkutan Jalan 1987.-K! ONLINE

Sumber : cempedakcheese / Caramohon

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*