Pemuda M4vt Motosikal Terbabas, Sempat Sahur Bersama Keluarga.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Pemuda M4vt Motosikal Terbabas, Sempat Sahur Bersama Keluarga.

LIPIS: Seorang penunggang motosikal ma vt dalam kemala ngan jalan raya di Kilometer 37 di laluan Central Spine Road (CSR), Lipis-Merapoh di sini hari ini.

Dalam kejadian pukul 11.30 pagi itu, mgsa, Ahmad Nazri Razani, 25, yang beralamat di Kampung Tapang, Jalan Hospital, Kota Bharu, Kelantan dalam perjalanan pulang ke tempat kerjanya di sebuah kilang di Shah Alam, Selangor.

Mgsa yang baharu sahaja menghabiskan cuti di kampung dikatakan pulang ke Shah Alam dengan menunggang motosikal dan keluar rumah selepas bersahur bersama keluarganya.

Ketua Po lis Daerah, Superintenden Azli Mohd. Noor berkata, mgsa bertolak pulang dari kampungnya pada pukul 7.30 pagi selepas bersahur untuk ke tempat kerjanya di Shah Alam, Selangor.

“Setibanya di tempat kejadian motosikal Yamaha Y15ZR yang ditunggangi Ahmad Nazri dipercayai hilang kawalan lalu terbabas ke kiri jalan,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Menurut Azli, punca kema tian disebabkan mgsa cede ra pa rah di bahagian kepa la dan mening gal dunia di tempat kejadian.

“Be dah sia sat akan dilakukan selepas memperoleh keputusan sari ngan Cv1dl9,” katanya.

Azli berkata, ketika keja dian, keadaan jalan kering dan cuaca baik, sistem jalan dua lorong, satu hala dan terdapat kon krit tengah sebagai pembahagi jalan, manakala bahu jalan berturap.

“Kedudukan motosikal mgsa ketika kejadian ini berada di atas bahu jalan menghala ke Lipis,” Katanya.

K3s disia sat di bawah Sk5yen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber : utusan

Pihak bicarakini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risi ko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*