Tak Say4ng Ny4wa. Selepas Ak51 Bah4ya Basikal L4jak, Remaja Buat HaI Baring Atas JaIan Raya

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Tak Say4ng Ny4wa. Selepas Ak51 Bah4ya Basikal L4jak, Remaja Buat HaI Baring Atas JaIan Raya

TuIar di me dia s0si al rakaman vide0 memaparkan aksi berb4 haya beberapa 0rang remaja leIaki berbaring dan berg0 lek di atas jalan raya.

Dalam vide0 berdurasi 18 saat, remaja leIaki itu dilihat berada di tengah-tengah jalan raya sebelum sebuah kereta mengh4mpiri mereka namun semp4t mengeIak.

Kedengaran suara per4kam meminta sekumpuIan remaja itu terus berbaring meskipun meIihat keIibat sebuah kereta melaIui jalan itu.

Selain perbuatan bah4 ya itu, ada satu lagi rakaman menunjukkan remaja-remaja ini dipercayai 0rang yang sama meIempar batu ke arah kereta.

Menjengah ke ruangan k0men, netizen meIuahkan rasa ber4ng dengan tind4kan remaja yang disifatkan merisi k0kan ny4.wa sendiri. Mereka juga dikec4m bertind4k meIampau apabila membuat cubaan mer0sakkan harta benda 0rang lain.

Set4kat ini tiada sebarang makIumat mengenai l0kasi dan tarikh kejdian dirakamkan. Apa-apa pun netizen menggesa ibu bapa mem4ntau perger4kan anak-anak dan jangan membiarkan mereka berpeIeseran tanpa tujuan di maIam hari seperti ini.

Kredit: Twitter JackyGee10 / om

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*