TMJ Hantar Peguam-peguam Baginda Khidmat Secara Percuma Isv K3s BeIIa

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

TMJ Hantar Peguam-peguam Baginda Khidmat Secara Percuma Isv K3s BeIIa

SHAH ALAM – K3s pende raan rema ja orang ku rang upa ya 0KV) sndrm d0wn yang dikenali sebagai Be11a terus mendapat perhatian.

Malah, apa sahaja fakta yang keluar daripada mulut saksi yang juga bekas penghuni Rumah Bonda hari demi hari sememangnya mengejutkan ramai, serta tidak dapat dibayangkan keperitan dilalui adik Bella sepanjang empat bulan itu.

Terbaharu Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim menawarkan khidmat pegvamnya secara percuma bagi menjalankan arahan memerhati (watching br1ef).

Tunku Ismail berkata, beliau akan menghubungi Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun berhubung tawaran tersebut.

“Saya telah berhubung dan berbincang dengan pegvam-pegvam saya mengenai k3s pende raan Bella.

“K3s ini sedang berjalan di Mah kamah S3ksyen Kuala Lumpur dan pihak pendak waan kerajaan sudah memulakan perbicaraan terhadap 0KT (orang kena tu duh) dalam k3s ini,” katanya menerusi hantaran di sosi al me dia pada Sabtu.

Tambah Tunku Ismail, k3s pendak waan pada ketika ini melibatkan dua pihak iaitu pendakwa raya kerajaan bagi pihak kerajaan/awam dan pegvambe la yang dilantik untuk mewakili tertu duh (0KT)

“Saya akan menghubungi Menteri Pembangunan Keluarga, Wanita dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun dan menawarkan perkhidmatan pegvam-pegvam saya secara percuma untuk menjalankan arahan memerhati (watching brief) bagi pihak Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga Dan Masyarakat untuk k3s ini,” katanya.

Tawaran tersebut susulan isteri beliau, Che’ Puan Besar Khaleeda Bustamam dila por sedia membantu Be11a mendapatkan keadilan yang sewajarnya.

Isteri Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim iaitu Che’ Puan Khaleeda Bustamam turut tampil bersuara berhubung k3s tersebut di Insta Story miliknya.

“Saya akan buat apa sahaja bagi mendapatkan kea dilan buat Bella. Saya je lik dengan pengecut yang berfikir mereka boleh buat apa sahaja terhadap kanak-kanak tidak berupaya dan fikir mereka akan terlepas.

“Kamu boleh menyorok di sebaik barisan pegvam kamu tetapi karma akhirnya akan datang kepada kamu di dunia dan akhirat.

Sumber : sh

Pihak BicaraKini tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosi al ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risi ko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*