Travm4 Seorang Ibu Bangvn-Bangvn Cari Anak Rupanya Tidak Berny4wa Lagi Di C3Iah Kat1I

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Travm4 Seorang Ibu Bangvn-Bangvn Cari Anak Rupanya Tidak Berny4wa Lagi Di C3Iah Kat1I

Se0rang wanita mengaIami tr4vma atas pem3r gian bayi lelakinya dipercayai akib4t terja tuh di ceIah ka til di bilik tidur sebelum ditemukan sudah tidak berny4 wa dalam kejdian kira-kira 11 hari lalu.

Kisah dvka tersebut dik0ngsi Thira Mishu menerusi Fbk gr0up Kelab Ibu Mengandung Malaysia (KIMM) dengan memuat naik beberapa f0to memaparkan pasukan f0rensik selain w4jah anaknya berusia dua buIan itu.

Bercerita Ianjut, Thira Mishu berkata dia yang bangun dari tidur mula mencari anaknya Mohd Adrayyan Zayn Amsyar di dalam rumah dan tidak meny4ng ka mgsa sudah terj4tuh di ceIah katiI berkenaan.

“Siapa kat sini ada pengaIaman anak mening gaI du nia umur dua bulan jatvh ceIah ka tiI, bukan tepi katiI. Tapi ceIah katiI keIa min,” s0alnya kepada para ibu.

Disebabkan kejdian itu, dia meng4kui berdepan tr4vma tervk seperti mengaIami ket4 kutan kerana sering terbayang-bayang keadaan mgsa sekali gus berh4srat untuk berpind4h ke kedi4man lain.

“Tr4vma bilik tu pun t4kut nak masuk, apa lagi tidur atas ka tiI tu. Macam mana nak h4dap. Sekarang saya sampai nak pindah rumah. punc4 tr4vma.. terbayang2 jumpa baby ceIah katil tu.

“Ya allah. Saya tak kuat. Kadang rasa nak gi Ia. Bila jumpa arwh dah tak berny4 wa. Anak dah 11 hari mening gaI. Sampai sekarang t4kut nak msuk bilik tu s0rang-s0rang,” katanya.

Namun begitu, Thira Mishu tidak berk0ngsi lebih Ianjut berhubung kejdian berkenaan tetapi berkesemp4tan bagi menjawab beberapa pertanyaan netizen di ruangan k0men.

Tak Terfikir Anak Di Ce1ah Katil

Ada Selimut Tebal Tak Sangka Boleh Ja tuh

Kalau mahu saIahkan kecu 4i an ibu bapa juga tiada guna, anaknya telah prgi buat seIama-Iamanya. Sudah menjadi asb4b si keciI itu ‘pergi’ disebabkan kejdian tersebut. Salam takziah!

Sumber:KIMM / omm

PERHATIAN: Pihak BicaraKini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*