Mer3mpit Waktu Solat Terawih, Tiga Pelajar Sekolah Mavt

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Mer3mpit Waktu Solat Terawih, Tiga Pelajar Sekolah Mavt

JELI – Tiga pelajar sekolah ma vt manakala seorang lagi pa rah selepas motosikal yang ditunggang mereka berge sel antara satu sama lain semasa berlum ba ha ram sewaktu umat Islam sedang bersolat tarawih di Jalan Kampung Sungai Satan – Jalan Malaysia di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira pukul 9 malam itu, mng sa, Muhammad Nordanial Izuan Izaraman, 15, mavt di lokasi kejadian manakala dua rakannya, Muhamad Firdaus Mohd. Azli, 15 dan Ahmad Tahfiz Irfan Ahmad Nasri, 14, menghem buskan na fas terakhir semasa dirawat di Hospital Jeli di sini.

Ketua Jabatan Sia satan dan Penguatkuasaan Trafik Kelantan, Superintendan Shuhaimi Jusoh berkata, seorang lagi mng sa, Muhammad Aidil Darwisy Mohammad Azhary, 15, pula cede ra pa rah pada bahagian kepala dan kini menerima rawatan di hospital sama.

Menurutnya, sia satan awal mendapati, keempat-empat remaja itu masing-masing menung gang motosikal jenis SYM Bonus, Honda EX5, Modenas Kriss dan Demak Evo Z dipercayai sedang berlumba di kawasan jalan kampung tanpa memakai topi keledar.

“Mereka dipercayai berlum ba bermula dari arah Kampung Satan menuju ke Jalan Malaysia dengan melalui laluan gelap tanpa lampu jalan.

“Semasa tiba di lokasi kejadian, sebuah motosikal ditunggang salah seorang mng sa dipercayai berge sel sesama sendiri sehingga menyebabkan berlaku perlang garan,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Menurut Shuhaimi, insden itu menyebabkan salah seorang ma vt di tempat kejadian manakala tiga lagi rakannya dihantar ke Hospital Jeli untuk mendapatkan rawatan kece masan.

Katanya, bagaimanapun, dua daripada mereka disahkan mening gal dunia di hospital itu manakala seorang lagi masih pa rah.

Sumber: K ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*