Alhamdulillah, “Pelbagai Cara lkhtiar Mencuba.” Amyra Rosli Syukur Aryssa Tunjuk Perkembangan P0s1tif

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Alhamdulillah, “Pelbagai Cara lkhtiar Mencuba.” Amyra Rosli Syukur Aryssa Tunjuk Perkembangan P0s1tif

Selepas berdepan detk cem,as tahap 0kslgen Ayra Aryssa turun mendadak semalam, pelakon Amyra Rosli berkongsi perkembangan kesihatan anak perempuannya di lnstgrm (IG), sebentar tadi.

Menarik nafas lega, Amyra bersyukur Aryssa menunjukkan perkembangan positif apabila sudah mampu berborak.

Alhamdulillah day 5 (hari kelima) adik dah borak.

Menerusi Instagram Stories, Amyra atau nama sebenarnya Nur Amira Izzati Rosli memberitahu tahap okslgen Aryssa makin baik namun tetap perlu berada dalam pemantauan doktor.

 

Kata pelakon berumur 31 tahun ini, dia tidak sanggup melihat anak kecil yang baru berumur dua tahun itu mengha rungi pengalaman yang meny4kiltkan.

Aryssa masih lagi dipantau tahap oksigennya. Tapi, alhamdulillah, oksigen Aryssa dah semakin stabil dan masih lagi dengan ubat-ubat yang dimasukkan menerusi kaedah drip.

Banyak sangat ubat dah masuk dalam badan dia selama empat hari ini. Saya sendiri tak sanggup tengok dia telan ubat, dimasukkan ubat di sini dan jalani ujian da,rah setiap hari. Nak buang air besar pun kena pam ubat.

Ujian kena lalui. Biarpun per1t untuk dite lan, isteri kepada aktor Amar Baharin menganggap ini sebagai ujian untuk dirinya dan keluarga.

Ini ujian yang saya kena lalui. Anak kecil yang tak tahu apa-apa, dan tak fasih bercakap apa-apa lagi kena j4ng kltan Kawa saki yang sangat tervk.

Tapi, saya percaya, Allah akan berikan kesembuhan kepada dia dan terima kasih kepada kalian yang tidak henti berdoa serta kongsikan pelbagai cara lkhtiar.

Sekadar info, peny4klt Kawasaki merupakan keradangan saluran da rah (vasku litis) terutamanya melibatkan kanak-kanak bawah umur lima tahun.

Terdahulu, Aryssa dimasukkan ke sebuah pusat perubatan sejak Selasa minggu lalu selepas mengalami dem4m panas berlarutan.

Sumber : OHbulan Via Metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*