Dua Beradik Yang Masih Kecil Dibvang Oleh Ibu Kandung Di Tepi Jalan, Ditemukan Dengan Raut Wajah Yang Seb4k

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Dua Beradik Yang Masih Kecil Dibvang Oleh Ibu Kandung Di Tepi Jalan, Ditemukan Dengan Raut Wajah Yang Seb4k

Ibu k4ndung bu4ng 2 anak tepi jaIan, kanak-kanak berusia 3 tahun dan 9 Bulan ditinggaIkan bersama beg yang berisi pakaian anak dan susu.

Dua kanak-kanak leIaki dipercayai dibu4ng oleh ibu k4ndungnya di tepi jalan mengund4ng kema r4han 0rang ramai di s0si al me dia.

Kedua-dua kanak-kanak itu berusia masing-masing 3 tahun dan 9 bulan kini diambiI dan dijaga pihak berwajib sehingga k3s ini selesai.

Penduduk sekitar itu terkjut menemui 2 kanak-kanak yang masih kecil ditepi jalan bersendirian dipercayai dibu4ng kedua 0rang tuanya pada jam 4 petang.

Saksi kejdian itu adalah se0rang pengawal kese1amatan melihat se0rang wanita dipercayai ibu k4ndung mereka mening gaIkan kedua kanak-kanak tersebut di tepi jalan sebelum meniggaIkan l0kasi tersebut menggunakan peng4ngkutan awam.

Pengawal keseIa.matan itu mendapati wanita itu juga turut mening gaIkan 1 beg berisi beberapa pakaian anak dan b0tol susu bayi.

Kedua-dua kanak-kanak itu berada dalam keadaan sihat dan kini dir4wat oleh pihak berwajib sehingga sia satan k3s ini selesai.

Sksi dan penduduk yang melihat kejdian itu melap0rkan hal itu kepada pihak polis dan sia satan dijalankan bagi mengenaI pasti punc4 sebenar keja dian itu.

Sumber : agensi / lap0ran7 / majalah-utusan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*