P0Iis Dah S1asat, Ini Keadaan Tvbvh Nur Diyanah Lepas Dipvkvl Y0vtvber Sampai Tak Berny4wa

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

P0Iis Dah S1asat, Ini Keadaan Tvbvh Nur Diyanah Lepas Dipvkvl Y0vtvber Sampai Tak Berny4wa

P0 lis Tah4n seorang Ytber dan tiga rakannya bagi membantu sias4tan berhubung kejadian teman wanita Ytber itu, ceder4 par4h dipu kul sebelum menng gal dunia, dalam kejadian di Teluk Kumbar di sini Sabtu lalu.

Ke tua Po lis Daerah Barat Daya Superintendan Kamarul Rizal Jenal berkata empat lelaki berusia 23 hingga 28 tahun itu dita han sekitar Teluk Kumbar dua hari lepas dan semalam bagi membantu sia s4tan kes bnvh tersebut.

“Po lis menerima lapo ran daripada seorang doktor di Hospital Balik Pulau (HBP), di sini pada 10.39 malam Sabtu memaklumkan seorang wanita berusia 20 tahun dibawa ke hospital itu selepas tidak sedarkan diri dan berada dalam keadaan kr1ti kal.

“Pemeriksaan ke atas mngs4 mendapati terdapat kes4n leb4m di kep4la dan seluruh tubvhnya sebelum wanita itu dihantar ke Hospital Pulau Pinang (HPP) untuk rawatan lanjut berikutan keadaannya krit1 kal,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Katanya, mngs4 yang juga seorang Ytber mening gal dunia pada 3 April ketika menerima rawatan di HPP dan susulan itu po lis men4han empat lelaki berkenaan bagi membantu si4satan.

Kamarul Rizal berkata, empat lelaki itu direm4n sehingga 11 April ini bagi membantu sias4tan dan kes tersebut disi4sat mengikut Sek5yen 302 Ka nun Ke5ek5aan iaitu kesal4han bv nuh.

Terdahulu me dia mela porkan, wanita itu mengalami kecede r4an par4h dipercayai dipu kul teman lelakinya sebelum mang s4 mening g4l dunia dan kejadian tersebut berlaku selepas pasangan kek4sih tersebut bertengk4r disy4ki berm0tifkan cembvrv.

Mngs4 dan teman lelakinya menumpang di rumah sewa rakan mereka sejak tiba di negeri ini 27 Mac lalu untuk video laman Ytbe mereka. Difahamkan wanita itu berasal dari Melaka.

Perg4duhan memb4bitkan pasa ngan itu dipercayai bermula dengan pertengk4ran sebelum teman lelakinya dikatakan mem.ukul m4ng sa dengan objek tum pul sehingga tidak sedarkan diri dan wanita tersebut dikej4rkan ke HBP namun dirujuk ke HPP untuk rawatan lanjut sebelum mening g4l dunia.

Sumber: Bernama

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*