Bayi Lima Bulan MeninggaI Dalam KemaIangan, ‘Jumpa Di Syurga Sayangku..’.

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Bayi Lima Bulan MeninggaI Dalam KemaIangan, ‘Jumpa Di Syurga Sayangku..’.

Bayi perempuan berusia lima bulan terk0rb4n, manakala empat yang lain prah dalam kemaIa ngan membabitkan dua kenderaan di Kilometer 51 Jalan Sungai Lerek, di sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira 6.15 petang, mngsa Nur Al Ammara Mohamad Budiman dari Tanah Merah, Kelantan disahkan mening gaI dunia di Hospital Setiu.

Ketua P0Iis Daerah Setiu, Deputi Superin tendan Afandi Hussin berkata, pihak p0lis menerima panggilan kira-kira 9.55 malam memaklumkan seorang mngsa kemaIangan mening gaI dunia di hospital.

Menurutnya, sia satan awal mendapati kemaIa ngan berlaku antara kenderaan pelbagai guna (MPV) Toyota Alphard dan Perodua Viva.

“KemaIa ngan berlaku apabila Toyota Alphard dari arah Kota Bharu, Kelantan menghala ke Johor Bahru bertmbung dengan Perodua Viva dari arah bertntangan.

“Pemandu Perodua Viva itu dipercayai cuba memot0ng sebuah lori di hadapannya, namun gagal sebelum bertmbung dengan Toyota Alphard,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Menurutnya, pemandu dan empat penumpang Toyota Alphard mengalami kcederaan lalu dihantar ke Hospital Setiu untuk rawatan kcemasan.

Katanya, pemandu Perodua Viva dan empat penumpang termasuk seorang bayi juga dihantar ke hospital sama, namun bayi itu disahkan mening gaI dunia di hospital.

“K3s disiasat mengikut S3ksyen 41 Akta Pengangkutan Jalan 1987,” katanya.

Salam takziah buat Puan Siti dan keluarga atas kehiIangan anak tersayang. Anakmu menanti di pintu syurga. Moga tabah dengan ujian ini. Alfatihah buat anak syurga.

Sumber dipetik dari DB, HM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*