Jadi Ikon Orang Tak Puasa, “Asal Tak Puasa Je Letak Muka Saya” Bell Tampil Luah Sesuatu

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Jadi Ikon Orang Tak Puasa, “Asal Tak Puasa Je Letak Muka Saya” Bell Tampil Luah Sesuatu

Seperti mana yang kita sedia maklum, peIawak dan pelak0n terkenal, Bell Ngasri merupakan penggiat seni yang cukup berb4kat besar dalm bidang lak0nan.

Mempunyai bak4t yang cukup heb4t dalam bidang k0medi, lawak-lawak seIamba yang dipert0ntonkan olehnya sudah cukup menjadikan Bell sebaris dengan peIawak-peIawak ‘legend’ tanah air.

Bukan itu sahaja, Bell juga mempunyai peminatnya yang tersendiri dalam lak0nannya sebagai Bark0ba menerusi telefilem 18 Puasa.

Ternyata pembawaan watak yang dipeg4ngnya dalam telefilem boxoffice itu sangat memberikan kesan mendaIam kepada para pen0nton.

Namun, apa yang mencur1 tumpuan ramai adalah baru-baru ini terdapat satu rakaman temubual Bell Ngasri dengan pihak me dia.

Menerusi klip vide0 tersebut, kedengaran mereka mengatakan bahawa nama Bell Ngasri cukup sin0min dan menjadi bualan ramai apabila tibanya buIan ramadan.

Hal ini kerana gara-gara lak0nannya dalam telefilem 18 Puasa yang begitu menggambarkan imej leIaki yang tidak berpuasa di bulan ramadan.

Dalam pada itu, difahamkan kini Bell Ngasri sedang mengerjakan umrah.

Bell juga meIuahkan perasaannya dalam vide0 tersebut dengan mengatakan setiapkali puasa mesti ramai akan meletakkan wajahnya.

“Asal tak puasa ja letak muka saya” luah Bell.

Itulah yang diluahkan 0leh Bell apabila ramai menggunakan mukanya sebagai simb0lik kepada sesiapa yang tidak berpuasa di bulan Ramadan ini.

Berikut adalah rakaman penuh perbualan nama Bell Ngasri sin0nim bila tiba bulan puasa yang telah dimuat naik melalui laman TkTk.

Untuk makluman, perk0ngsian rakaman ini telah mendapat lebih 811 ribu t0ntonan dan 63 ribu likes serta pelbagai resp0ns daripada netizen.

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata warganet meninggaIkan k0men di mana mereka begitu terhibur apabila mendengarkan perbualan Bell terssebut.

KOMEN NETIZEN

Sumber: celefamily

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*