Seorang Jurugambar Berjaya Merakam Dormouse Ketawa Comel Bertenggek Di Tengah-Tengah Sekuntum Bunga

Join Telegram Islam Itu Sempurna Di Bawah

Telegram

Seorang Jurugambar Berjaya Merakam Dormouse Ketawa Comel Bertenggek Di Tengah-Tengah Sekuntum Bunga

Andrea Zampatti ialah seorang jurugambar hidupan liar yang mempunyai minat yang tinggi untuk fotografi. Tangkapan beliau, ‘The Laughing Dormouse’ mampu bersaing dan menjadi pemenang kategori On Land dalam Anugerah Fotografi Hidupan Liar Komedi 2017.

Gambar ini pasti membuatkan anda tersenyum kerana ia sedang ketawa di tengah-tengah sekuntum bunga. Tidak pasti sama ada makhluk itu benar-benar ketawa atau sedang menguap, tetapi ia sangat comel.

Imej yang tepat pasti akan menceriakan hati anda. Jurugambar berbakat ini bukan sahaja menangkap tikus comel tetapi juga merakam gambar pelbagai jenis makhluk. Andrea, sebagai pencinta hidupan liar, telah merakam pelbagai jenis makhluk yang tinggal di hemisfera utara.

Beberapa gambarnya yang lain termasuk beruang yang ingin tahu di Finland menunggu pelukan dan wapiti nakal dari Taman Negara Yellowstone dengan lidahnya.

Gambar-gambarnya memaparkan bakatnya untuk menangkap gambar pada masa yang paling menarik. Kemahiran fotografi Andrea menyerlahkan keindahan alam semula jadi dan keindahan hidupan li4r. Jangan lupa kongsikan gambar-gambar cantik ini dengan keluarga dan rakan anda dan menceriakan hari mereka juga.

Sumber: whatzviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*